Pages

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

το τσεκάρισμα της πίτας με το σήκωμα της γάστρας

τοποθέτηση της γέμισης στην πίτα
εδώ βλέπουμε πως ψήνουμε τα φύλα της πίτας πάνω στην γάστρα
το άπλωμα του φύλου

για να μπορέσει να ψήνει αποτελεσματικά η γάστρα καλύπτεται με στάχτη για να μην επιτρέπει την απώλεια της θερμοκρασίας

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη για την όχληση, αλλά κάνουνε διαφήμιση στο blog http://neoinileias.blogspot.com/

    Ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας διαβάζετε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο apolnarama σεβόμαστε τον διάλογο και σας προτρέπουμε να σχολιάσετε αλλά εφ' όσον το σχόλιο σας πληρεί τα παρακάτω

1. Δεν δεχόμαστε μηνύματα γραμμένα στα greeklish γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε την πλουσιότερη γλώσσα σε γραπτό και προφορικό λόγο ανά τον κόσμο.

2.Δεχομαστε και δημοσιεύουμε την άποψη σας είτε είναι σύμφωνη με την δική μας είτε όχι , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιλαμβάνει ύβρεις και ανυπόστατες καταστάσεις.

3.Ελπιζουμε σε ένα υγιή διάλογο που να μπορεί να δώσει συμπεράσματα στους αναγνώστες.

apolnaboss