Pages

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Κινέζοι μετατρέπουν χοιρινό κρέας σε μοσχαρίσιο…

 

Έχουμε δει πολλά να γίνονται στην Κίνα αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία. Χρησιμοποιώντας ένα σκεύασμα μετατρέπουν το χοιρινό κρέας σε βοδινό!

Το «μαγικό» αυτό προϊόν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε μικρά εστιατόρια στις πόλεις Hefei, Fujian, Jianxi και αλλού. Καθόλου παράξενο, αν αναλογιστούμε ότι η τιμή του βοδινού κράτος είναι τουλάχιστον τετραπλάσια από την τιμή του χοιρινού στην Κίνα.

Μετά την αυαξανόμενη φημολογία  για τη χρήση του σκευάσματος, ένας ρεπόρτερ καταφερε να το εντοπίσει και να καταγράψει τη διαδικασία μετατροπής σε εικόνες. Ανακάλυψε ότι πράγματι γίνεται χρήση του μείγματος αυτού και ότι μετά από 90 λεπτά ένα κομμάτι χοιρινού έχει την όψη και την οσμή μοσχαρίσιου κρέατος. Το κρέας γίνεται σκουρόχρωμο, και ο ρεπόρτερ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αντιληπτή διαφορά ανάμεσα στο πραγματικό βοδινό και το επεξεργασμένο χοιρινό κρέας.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εστιάτορες γεμίζουν τις τσέπες τους, αλλά οι γιατροί προειδοποιούν ότι μακροχρόνια κατανάλωση του πρόσθετου έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία , όπως παραμορφώσεις και καρκίνο.

Perierga.gr - Μετατρέπουν το χοιρινό σε μοσχάρι!

Perierga.gr - Μετατρέπουν το χοιρινό σε μοσχάρι!

Perierga.gr - Μετατρέπουν το χοιρινό σε μοσχάρι!

Perierga.gr - Μετατρέπουν το χοιρινό σε μοσχάρι!

Perierga.gr - Μετατρέπουν το χοιρινό σε μοσχάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο apolnarama σεβόμαστε τον διάλογο και σας προτρέπουμε να σχολιάσετε αλλά εφ' όσον το σχόλιο σας πληρεί τα παρακάτω

1. Δεν δεχόμαστε μηνύματα γραμμένα στα greeklish γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε την πλουσιότερη γλώσσα σε γραπτό και προφορικό λόγο ανά τον κόσμο.

2.Δεχομαστε και δημοσιεύουμε την άποψη σας είτε είναι σύμφωνη με την δική μας είτε όχι , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιλαμβάνει ύβρεις και ανυπόστατες καταστάσεις.

3.Ελπιζουμε σε ένα υγιή διάλογο που να μπορεί να δώσει συμπεράσματα στους αναγνώστες.

apolnaboss