Ο τρύγος εχει τελειώσει , τα σταφύλια έχουν πατηθεί και τα καδιά έχουν γεμίσει με τσιπουρα αλλα και με μούστο που σταδιακά θα μετατραπεί σε κρασι. Το μούστο δεν τον πίνουμε μονο, μπορούμε και να δημιουργήσουμε πετιμέζι και με αυτό μετα να κάνουμε μουστοκούλουρα, μουστοπιτα, μουσταλευριά σε συνδιασμο με καρύδι.....
Είχα χρονια να φάω μουσταλευριά . Φετος η μαμά apolnarama μαζι με την θεία Ερμιονη, μετα την προτροπή του Γιάννη , έφεραν εις πέρας το εγχείρημα το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τρεις ημερες προσπάθειας , η παραδοσιακή συνταγή τηρήθηκε κατα γράμμα.
Είχα χρονια να φάω μουσταλευριά . Φετος η μαμά apolnarama μαζι με την θεία Ερμιονη, μετα την προτροπή του Γιάννη , έφεραν εις πέρας το εγχείρημα το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τρεις ημερες προσπάθειας , η παραδοσιακή συνταγή τηρήθηκε κατα γράμμα.
Απο γεύση ........... !!!!!!!!!!!!
Το τελικό αποτέλεσμα ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Στο apolnarama σεβόμαστε τον διάλογο και σας προτρέπουμε να σχολιάσετε αλλά εφ' όσον το σχόλιο σας πληρεί τα παρακάτω
1. Δεν δεχόμαστε μηνύματα γραμμένα στα greeklish γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε την πλουσιότερη γλώσσα σε γραπτό και προφορικό λόγο ανά τον κόσμο.
2.Δεχομαστε και δημοσιεύουμε την άποψη σας είτε είναι σύμφωνη με την δική μας είτε όχι , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιλαμβάνει ύβρεις και ανυπόστατες καταστάσεις.
3.Ελπιζουμε σε ένα υγιή διάλογο που να μπορεί να δώσει συμπεράσματα στους αναγνώστες.
apolnaboss