Pages

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΜΠΕΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ


MAGGI
μυστικό



ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. αλεύρι
  • 50γρ. καλαμποκάλευρο  ή σιμιγδάλι
  • 100γρ. γιαούρτι
  • 1 κούπα νερό
  • 1 αβγό
  • 100γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 1κτς μπεικιν πάουντερ
  • 5 τεμάχια λιαστή ντομάτα χοντροκομμένη
  • 100γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 100γρ. ανθότυρο
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό,το νερό, τη MAGGI Νοστιμιά , το ελαιόλαδο και τα τυριά .
  2. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και  προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά .Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .
  3. Λαδώστε ένα  μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα .
  4. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο apolnarama σεβόμαστε τον διάλογο και σας προτρέπουμε να σχολιάσετε αλλά εφ' όσον το σχόλιο σας πληρεί τα παρακάτω

1. Δεν δεχόμαστε μηνύματα γραμμένα στα greeklish γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε την πλουσιότερη γλώσσα σε γραπτό και προφορικό λόγο ανά τον κόσμο.

2.Δεχομαστε και δημοσιεύουμε την άποψη σας είτε είναι σύμφωνη με την δική μας είτε όχι , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιλαμβάνει ύβρεις και ανυπόστατες καταστάσεις.

3.Ελπιζουμε σε ένα υγιή διάλογο που να μπορεί να δώσει συμπεράσματα στους αναγνώστες.

apolnaboss