Τα μανιτάρια λατρεύουν το σκόρδο και τα μπαχαρικά και αν τα μαγειρέψετε σωστά θα μοιάζουν σαν να τρώτε...
το πιο τρυφερό φιλέτο. Μην τα υποτιμάτε καθόλου καθ’ότι αποτελούν ένα εξαιρετικό ορεκτικό ακόμα και για τα επίσημα δείπνα αλλά και άνετα μπορούν να γίνουν ένα πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο.
Υλικά
1/3 κούπα βούτυρο
3 πακέτα φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας σας
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο εστραγκόν
½ κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
¼ κουτ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ κούπα φρέσκο μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1.Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά. Βάλτε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το εστραγκόν, το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώστε. Αφήστε τα μανιτάρια να κάψουν μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συνέχεια.
2.Λίγο πριν τα σερβίρετε ρίχνετε και τον φρεσκοκομμένο μαϊντανό και ανακατέψτε για άλλα 2 λεπτά. Σερβίρονται ζεστά.
queen.gr
Sample text
''πέτρα που γκιλνάει μούσκουρου δεν πιάν ........''
Τετάρτη 4 Μαΐου 2011
ΣΥΝΤΑΓΗ: Γευστικά μανιτάρια για ορεκτικό
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
4 σχόλια:
πεστα πεστα τωρα που βγαινουν θα κανουμε μια βολτα στο ρμαν!!! να μαζεψουμε κανενα.
εκεί προς τον αι προκόποπ που βγαίνουν πολλά κανταρέλια θα παμε να μάσουμι και θα τα τσιγαρίσουμι με σκορδάκ κι με μπόλκια ρίγαν..... μετα θα τα πατησουμι μεσ' στου τηγαν κι κανα πεντ' εξ' αυγα κι ωχ ωχ ωχ φερε μπυρες μετα..............!!!
ο νιστκος καρβελια ονειρευετ
χα χα σωστοςςςςςς
Δημοσίευση σχολίου