Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Θέλουν την υποδούλωση της Eλλάδας – BBC: «Χτίστε τζαμί»!


Στην υπηρεσία του "ευρωισλαμισμού" και της υποταγής της χώρας στις επιταγές του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης το BBC αφού εξάντλησε τα αρνητικά του και προσβλητικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης άρχισε τώρα να ασχολείται με αυστηρά εσωτερικά θέματα όπως η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.

Σε ένα δημοσίευμα με προφανείς στόχους τη σταδιακή υποδούλωση της χώρας σε κάθε τι ξενόφερτο από τις επιτροπείες και τα μνημόνια μέχρι τον ισλαμισμό μέσω εκατοντάδων χιλιάδων παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών το βρετανικό δίκτυο επιχειρεί να στηλιτεύσει την Ελλάδα στο ότι δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, αναφέροντας μια σειρά από γελοιώδεις αιτιάσεις.

Αναφέρει το βρετανικό δίκτυο ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, (λες αποτελεί εντολή της κομισιόν να κτιστεί τζαμί, αλλά στην εξευτελιστική θέση που έχουμε φτάσει ως χώρα να μην απορήσουμε εάν μας το ζητήσουν και αυτό ως… κοινοτική οδηγία) ενώ  κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι «στριμώχνονται» σε υπόγεια για να προσευχηθούν.

Στη συνέχεια το κατάπτυστο αυτό δημοσίευμα γίνεται πιο διασκεδαστικό.

Τα αυτοσχέδια αυτά τζαμιά είναι παράνομα λέει, (ενώ οι αλλοδαποί που «στριμώχνονται» σε αυτά είναι νόμιμοι!) αλλά η τεράστια μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας δεν έχει άλλη επιλογή.

Δείτε τώρα πόσο προσεκτικά κτίζουν λιθαράκι με λιθαράκι την υπόθεσή τους, για να τη χρησιμοποιήσουν αργότερα για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς: Τεράστια λοιπόν η μουσουλμανική κοινότητα, μάλιστα σε ένα αριθμό που υπερβαίνει τις 300.000! Που αυτά; Σε μια χώρα που πριν το 1990 δεν υπήρχε καν τέτοιο θέμα, και που το δημιούργησαν οι ίδιες πολιτικές ηγεσίες –εν γνώσει τους και εν πλήρη συνειδήσει- που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό της χάλι.

Άφησαν δηλαδή και καταπατώντας νόμους αλλά και τα άρθρα του Συντάγματος της χώρας, εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους να συρρεύσουν στην Ελλάδα  εισβάλλοντας από τα σύνορα και στη συνέχεια τους «νομιμοποίησαν» με συνοπτικές και αμβίβο9λης νομιμότητας διαδικασίες ερήμην του ελληνικού λαού που ουδέποτε ρωτήθηκε για αυτή την πληθυσμιακή μεταβολή από αλλοδαπούς.  

Στη ίδιο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ της αποκαλούμενης ελληνοπακιστανικής κοινότητας, (αποκτήσαμε και ελληνοπακιστανική κοινότητα που πριν από 20 χρόνια μόνο ως ανέκδοτο θα είχε νόημα):

«Η ανυπαρξία τζαμιού εδώ αποτελεί μεγάλη τραγωδία για μας τους μουσουλμάνους. Η Ελλάδα εφηύρε την δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον σεβασμό για την θρησκεία του άλλου αλλά δεν σέβεται εμάς τους μουσουλμάνους αρκετά ώστε να μας παρέχει ένα κανονικό, νόμιμο τζαμί».

Οι παράνομοι διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί  με άλλα λόγια ζητούν νόμιμο τζαμί. Και με ένα τζαμί χωρητικότητας 500 ατόμων θα λυθεί το πρόβλημα του «στριμώγματος» όπως αναφέρουν 300.000 μουσουλμάνων; Προφανώς και όχι Και γιατί δίνουν τόση σημασία στην τάχα «νομιμότητα» του λατρευτικού τους χώρου; Τους έχει κλείσει η πολιτεία κάποιο από τα υποτίθεται παράνομα τζαμιά; Τους έχει συλλάβει για παράνομη συνάθροιση και άσκηση θρησκευτικού καθήκοντος; Φυσικά και όχι.

Ο σχεδιασμός όμως είναι άλλος ο οποίος δεν ομολογείται αλλά εξυφαίνεται με τη βοήθεια ξένων κέντρων όπως το BBC:

Η ύπαρξη ενός τζαμιού με την αιγίδα της π9ολιτείας, θα φέρει στη συνέχεια και ένα άλλο και ακόμη ένα μέχρι που οι μουσουλμάνοι αποφανθούν ότι έχουν αρκετά. Αλλά δε θα σταματήσουν ούτε εκεί. Όλα αυτά θα συνοδευθούν και από ανάλογα κέντρα ισλαμικής επιμόρφωσης και σπουδών –πάνε «πακέτο» με τα τζαμιά- μέχρι του σημείου που κάθε γειτονιά θα έχει ίσο αριθμό εκκλησιών με τζαμιά.

Μεγαλύτερο όπλο τους και σύμμαχός τους  η δυναμική του ισλαμικού κινήματος στην Ευρώπη και φυσικά οι «παράλυτες» πολιτικές ηγεσίες του τόπου αυτού που προδίδουν σταδιακά κάθε τι το ελληνικό.

Το δε «νόμιμο» το οποίο επιδιώκουν είναι η σφραγίδα του ελληνικού κράτους στην όλη αυτή προσπάθεια. Όντας «νόμιμοι» οι ίδιοι και με ισλαμικά κέντρα σπουδών θα μπορέσουν στη συνέχεια να θεσμοθετήσουν την έλευση και άλλων μουσουλμάνων στη χώρα –όσο το δυνατό περισσότερων γίνεται- με το πρόσχημα των σπουδών και από εκεί και πέρα η άλωση της Ελλάδας θα είναι πλήρης και μη αναστρέψιμη. Χωρίς πολέμους, χωρίς όπλα  χωρίς επιφανειακές καταστροφές.

Μάλιστα το BBC αναφέρει πως υπάρχει και αντίσταση(!)  από διάφορες πλευρές, όπως από ορισμένους ιερείς της ελληνικής εκκλησίας. Παράδειγμα ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ. «Η Ελλάδα υπέστη πέντε αιώνες ισλαμικής τυραννίας υπό τον τουρκικό ζυγό και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε στο BBC. Πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη».

Ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού του αντέταξε ότι η θέση αυτή φαντάζει ισλαμοφοβική και εκτός πραγματικότητας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά η απάντηση του Σεραφείμ «έκανε εμφανείς και άλλες προκαταλήψεις».

Ισλαμοφοβική, λές και ο φόβος είναι ποινικό αδίκημα και εκτός πραγματικότητας, έτσι δηλαδή όπως θέλουν αυτοί την πραγματικότητα. Μια Ελλάδα έρμαιο, εκφυλλισμένη, οικονομικά θρησκευτικά και πολιτική υποταγμένη στην παγκοσμιοποίηση.  

Προφανώς ο συντάκτης του BBC αγνοεί το γεγονός της σφαγής της Χίου, της Κάσου, των Ψαρών την καταστροφή της Πελοποννήσου από τον Ιμπραήμ, κατά τη διάρκεια της επανάστασης και όλα αυτά από μουσουλμάνους. Προφανώς αγνοεί ότι οι νεκροί στη διάρκεια του ένοπλου επαναστατικού αγώνα έφτασαν τις 120.000 σε μια επικράτεια όπου ο ελληνικός πληθυσμός έφτανε δεν έφτανε τις 750.000 σύμφωνα με την απογραφή του 1828. Τέτοιο ήταν το μέγεθος της σφαγής από τους Οθωμανούς.

Προφανώς ο συντάκτης του BBC αγνοεί την κατάσταση στην ίδια του τη χώρα. Αγνοεί το γεγονός της αδυναμίας αντιμετώπισης από την ίδια την MI5 του ισλαμικού κινδύνου η οποία δηλώνει πλήρως αδύναμη στο να ελέγξει τα εκατοντάδες τζαμιά τουλάχιστον στη βρετανική πρωτεύουσα όπου μουφτήδες κηρύττουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Προφανώς ο συντάκτης του BBC πρέπει να ζούσε σε άλλη χώρα όταν βρετανοί μουσουλμάνοι και μάλιστα δεύτερης γενιάς αιματοκύλησαν το Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005 με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 52 άτομα.

Και εν πάση περιπτώσει  ο συντάκτης δεν μπορεί να αγνοεί το γεγονός ότι τα εκατομμύρια των μεταναστών που έχουν συρρεύσει στη χώρα του δεν ήρθαν παράνομα, αλλά κατόπιν πρόσκλησης των ίδιων από τις αποικίες της πρώην βρετανικής αυτοκρατορίας όπως το Πακιστάν, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Μπουτάν, Σρι Λάνκα, την Αφρική όπως η Νιγηρία και αλλαχού.

Εμείς τι αποικίες είχαμε επί του προκειμένου και σε ποιον ή ποιους απευθύναμε προσκληση; Η μήπως θέλουν να μας μετατρέψουν σε αποικία οι «φίλοι» μας;

Η απάντηση εδώ είναι απλή και ξεκάθαρη: Την πολυπολιτισμική σας Ευρώπη κρατείστε την για τους εαυτούς σας. Εδώ στην Ελλάδα δεν την θέλουμε. Και αν θέλετε να μας κάνετε «σαν τα μούτρα σας» απατάστε πλάνην οικτράν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: