Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο συλλήψεις στο Κωσταράζι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.


Χθες Κυριακή 6-9-2015 το απόγευμα σε περιοχή του Κωσταραζίου Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (27 και 28 χρονών), σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών συνεχίζονται οι έλεγχοι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, με αποτέλεσμα:
τη σύλληψη 27χρονου, ο οποίος κατελήφθη χθες (06-09-2015) το απόγευμα να περιποιείται ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,30 μέτρων, που ήταν φυτεμένο σε αγροτική περιοχή του Κωσταραζίου Καστοριάς, και τη σύλληψη 28χρονου, ο οποίος από την έρευνα προέκυψε ότι κατείχε και  καλλιεργούσε, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του στην ίδια περιοχή, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,30 εκατοστά έως 2,40 μέτρα, ενώ επίσης κατείχε φύλλα κάνναβης βάρους περίπου -11,5- γραμμαρίων.
Τα  έξι (6) δενδρύλλια και τα φύλλα κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: