Υλικά συνταγής
- 1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ [λαιμός χωρίς λίπος]
- 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
- 1 φύλλο δάφνης
- λίγο δενδρολίβανο
- 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
- 300 ml μπύρα
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
![](https://i0.wp.com/foodlover.gr/wp-content/uploads/2015/04/P1020272.jpg?resize=696%2C522&ssl=1)
- Αφήνουμε το κρέας μέσα στο ψυγείο να μαριναριστεί για 1 ώρα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το μαριναρισμένο κρέας μέχρι να ροδίσει.
- Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με τη μισή μπύρα, αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν ή μπύρα και τότε προσθέτουμε και την υπόλοιπη.
- Αφήνουμε πάλι να βράσει και να μείνει τελικά με λίγο νόστιμο ζουμάκι. Σερβίρουμε ζεστό ζεστό μόνο του για μεζέ ή το συνοδεύετε με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές ή πουρέ για κυρίως πιάτο.
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και πιπεριές![](https://i1.wp.com/foodlover.gr/wp-content/uploads/2015/04/xoirini-piperies.jpg?resize=650%2C487&ssl=1)
![](https://i1.wp.com/foodlover.gr/wp-content/uploads/2015/04/xoirini-piperies.jpg?resize=650%2C487&ssl=1)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου