Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΑΠΑΤΗ : Δείτε πως τα ΜΜΕ σκηνοθετούν εικόνες θλίψης με μετανάστες!

Η ανωτέρω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι κατέκριναν την βίαιη επίθεση που δέχθηκε μία οικογένεια προσφύγων στα σύνορα της Ουγγαρίας. Αυτό που δεν γνώριζε όμως ο κόσμος, είναι ότι η εν λόγω φωτογραφία είναι σκηνοθετημένη, αφού όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και οι αστυνομικοί και η οικογένεια υποδύονται ρόλους.
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο διακρίνεται το χέρι ενός καμεραμάν, ο οποίος τράβηξε προς το έδαφος τη γυναίκα, προκειμένου να είναι πιο δραματική η εικόνα. Τα media όπως ήταν φυσικό αναπαράχθηκε από όλα τα media σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας κύμα κατακραυγών κατά των "βίαιων" αστυνομικών, οι οποίοι όπως βλέπουμε στο βίντεο, ίσα-ίσα που τους ακουμπούν.
Βλέποντας το βίντεο απλά κατανοούμε πως έχει στηθεί μία καλοστημένη απάτη από τα ΜΜΕ, προκειμένου να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης και να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. 
Πάντως αφού πλέον "τρυπώσαμε στα παρασκήνια", οφείλουμε να απονείμουμε Χρυσό Βατόμουρο στους συντελεστές αυτής της καλοτημένης παράστασης.Δεν υπάρχουν σχόλια: