Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων για το παλιό Κωσταράζι

 

Η συλλογή στοιχείων για το παλιό Κωσταράζι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Καλείστε όλοι όσοι διαθέτετε στοιχεία, αναμνήσεις, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο μπορεί να συμβάλει στην έρευνα για το χωρίο, να βοηθήσει στη συγκέντρωσή τους.
Όσοι κατέχουν αρχειακό ή φωτογραφικό υλικό να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Άργους Ορεστικού στο e-mail: martirikachoria@argosorestiko.gr ή στο τηλέφωνο: 6936138229.
ΦΩΤΟ: Παλαιό Κωσταράζι μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Στράτο Δορδανά, και τις συνεργάτιδες του Βέργου Παρθενόπη και Γκάτσιου Παναγιώτα, κατά την έναρξη της συνεργασίας μας για την Συλλογή γραπτού, ακουστικού και οπτικού υλικού για την ζωή στο Κωσταράζι πρότερα της καταστροφής, κατά την διάρκεια και με την ίδρυση του νέου χωριού.
Μαρία Παπαϊωάννου
ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ: Παλαιό Κωσταράζι μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Στράτο Δορδανά, και τις συνεργάτιδες του Βέργου Παρθενόπη και Γκάτσιου Παναγιώτα, κατά την έναρξη της συνεργασίας μας για τη συλλογή του υλικού.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: