Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Σύντομο σύγχρονο λεξικό του Έλληνα

 

Παραθέτουμε ακολούθως το λεξικό το οποίο θα πρέπει να έχετε υπ΄όψιν όταν παρακολουθείτε τα κανάλια των ΜΜ"Ε".
Είναι η λεγόμενη νέα, σύγχρονη γλώσσα των νεοταξιτών που χρησιμοποιούν ανά την υφήλιο οι δόλιοι εξουσιαστές και οι παπαγάλοι των ΜΜ"Ε" που θέλουν να μας καταδυναστεύσουν.
Η χρήση αυτού του λεξικού είναι απλούστατη. Όταν ακούτε να εκφέρουν τη λέξη, το μυαλό σας να πηγαίνει στην πραγματική ερμηνεία της λέξης. Το λεξικό δεν είναι ερμηνευτικό, απλώς βοηθάει να μεταφραστούν οι λέξεις από την σύγχρονη νεοταξίτικη γλώσσα στην ανθρώπηνη. Είναι ένας τρόπος να μην παλαβώσετε. Είναι ένας τρόπος να αντιστέκεστε.

Αντισημιτισμός – οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στους Εβραίους ή οποιαδήποτε μη θετική αναφορά στους εβραίους.
Αντιφασισμός – μίσος σε οτιδήποτε Ελληνικό και Εθνικό.
Ανεξάρτητος Αναλυτής – έμμισθος προπαγανδιστής, ο οποίος εργάζεται για τα συμφέροντα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ελίτ.
Ανεξάρτητος Παρατηρητής – συνώνυμο του ανεξάρτητου αναλυτή.
Ανοικτή Κοινωνία –συνώνυμο της δημοκρατικής κοινωνίας, αλλά με προεξάρχουσες αιχμές την πολυπολιτισμικότητα και την ανοχή.
Ανθρώπινα Δικαιώματα – κάποιες αφηρημένες έννοιες. Ουσιαστικά είναι το δικαίωμα του καθένα να εκφράζει την ομοφυλοφιλία του, την ιδιαιτερότητα του, τις ανωμαλίες του, την πολυπολιτισμικότητα του κλπ.
Αστυνομία – ένοπλες δυνάμεις για την προστασία της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, δηλ της ελίτ.
Αγορά/ες – ληστεία όλων από όλους.

Αντιπολίτευση – ομάδα από πολυάριθμους σύγχρονους πολιτικούς με επικεφαλής έναν πολύ-πολύ σύγχρονο πολιτικό.
Ανοχή – τερατοφιλία.
Δημοκρατική Κοινωνία – παρακμάζουσα κοινωνία, στην οποία έχουν επιβληθεί οι ούτω καλούμενοι δημοκράτες
Δημοκρατία – δημαγωγία, η δυνατότητα να εμπαίζεις τον λαό.
Διεθνισμός –μίσος για ό,τι εθνικό, μίσος για τον ιθαγενή λαό
Επενδύσεις – τα κύρια εργαλεία της οικονομικής εξαπάτησης.
Εθνικισμός – απεριόριστη αγάπη για το Έθνος σου.
Ελεύθερη Οικονομία – οικονομία με βάση την αγορά.
Ελευθερία – ασυδοσία, αρπαχτή, μίζα, ρεμούλα και εν γένει το δικαίωμα του λιμοκοντόρου να μην κάνει τίποτα χρήσιμο για την κοινωνία αλλά να απομυζά ότι μπορεί. Προεξάρχον στοιχείο: ο επίδοξος φορέας της ελευθερίας έχει μόνο δικαιώματα αλλά καμία υποχρέωση προς το κοινωνικό σύνολο και το δημόσιο συμφέρον απομένει κενή έννοια
Εξτρεμισμός – ανεξάρτητη σκέψη, δυσπιστία για τα ιδεολογήματα του νεοφιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού.
Εξτρεμιστικός – αυτός που δεν υπόκειται στην κυρίαρχη ιδεολογία, ο ανεξάρτητος.
Εξτρεμιστής – ο άνθρωπος με την δική του γνώμη.
Ελίτ – αυτοί οι οποίοι διαθέτουν ταυτόχρονα και εξουσία και λεφτά.
Εκλογικό Σώμα – ποίμνιο, πρόβατα
Ενσωμάτωση στην Παγκόσμια Κοινότητα – άνισο εμπόριο με την Παγκόσμια Κοινότητα και τους υφισταμένους της, ξεπούλημα των φυσικών πόρων.
Ιδιωτικοποίηση – ληστεία κρατικού πλούτου.
Κομμουνισμός – οικονομικό και πολιτικό μοντέλο που εξοστρακίζει την ελεύθερη σκέψη και δεν πιστεύει στη ύπαρξη εθνών, γι΄ αυτό θέλει να καταστρέψει οτιδήποτε εθνικό.
Λαϊκισμος=σχεδόν κάθε προσπάθεια παρουσίασης της αλήθειας.
Λαϊκιστής=αυτός που προσπαθεί να ξεστομίσει την αλήθεια με λογια σταρατα.Ο χαρακτηρισμος συνήθως ακούγεται στα τηλεοπτικά πανελ ακυρώνοντας την ουσία των λόγων του “λαικιστή”
Ξένες Επενδύσεις – παγκόσμια εργαλεία των αγορών.
Ξενοφοβία – απέχθεια προς τους εχθρούς του Έθνους.
Μεταρρύθμιση – αυθαιρεσία της πολιτικής ελίτ που έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική και κοινωνική δυσμένεια των λαϊκών στρωμάτων.
Ομοφυλοφοβία – άρνηση να γίνεις ομοφυλόφιλος ή να γίνουν τα παιδιά σου.
Οι εγκληματίες δεν έχουν εθνικότητα – τελετουργικό ξόρκι, το οποίο εκφράζει την χαρά της δολοφονίας ή βιασμού. Χρησιμοποιείται στα ΜΜΕ όταν οι μη Έλληνες σκοτώνουν ή βιάζουν Έλληνες.
Παγκόσμια Κοινότητα – ΗΠΑ και Ισραήλ
Παγκόσμια Τρομοκρατία – κίνδυνος για την Παγκόσμια Κοινωνία, τάση για απεγκλωβισμό από αυτήν.
Πολυπολιτισμός – καταστροφή του ιθαγενούς πολιτισμού, αντικατάσταση ενός ενιαίου εθνικού πολιτισμού με θρύψαλα από τους ξένους πολιτισμούς, πολτός πολιτισμών όπου εξαφανίζεται ο γηγενής πολιτισμός
Πανανθρώπινο/ς – αυτό που συμφέρει μόνο στους Εβραίους.
Πανανθρώπινες Αξίες – Δολάρια και Ευρώ
Πολιτική Ορθότητα – ένα από τα βασικά συστατικά της Ανοικτής Κοινωνίας. Ουσιαστικά είναι η απαγόρευση να ονομάζονται τα πράγματα με το όνομα τους (π.χ. δεν μπορείς: τον πούστη να λες πούστη, τον Έλληνα να λες Έλληνα, τον σκύλο να λες σκύλο, τον ανάπηρο να λες ανάπηρο, τον μαύρο να λες μαύρο κλπ).
Πολίτες – πολυφυλετικό κράμα, πολυπολιτισμικό εκλογικό σώμα. Μετά από την επικράτηση της δημοκρατίας, της ελεύθερης αγοράς και της ανοικτής κοινωνίας πρέπει οι Έλληνες να αντικατασταθούν από πολίτες.
Πολιτισμένη Ανθρωπότητα – στην στενή του έννοια είναι τα κράτη που υποστηρίζουν την πολιτική της παγκόσμιας κοινότητας. Η φράση «όλοι η πολιτισμένη ανθρωπότητα» χρησιμοποιείται όταν πρέπει να δικαιολογηθεί μια καταστροφική οικονομική ή εθνική πολιτική.
Σύγχρονος Πολιτικός – πολιτικός που είναι έτοιμος να υπακούσει σε ότι του λένε οι Εβραίοι. Έχει το δικαίωμα σε ασήμαντα ζητήματα να μην συμφωνεί με την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα – βλ. οι εγκληματίες δεν έχουν εθνικότητα.
Υπεύθυνος Πολιτικός – βλ. Σύγχρονος Πολιτικός.
Υπεύθυνη Αντιπολίτευση – βλ. αντιπολίτευση.
Φιλελευθερισμός – Τα ιδεολογήματα της δημοκρατικότητας, του διεθνισμού, της ανοχής, των δήθεν πανανθρώπινων αξιών. Όλα σε ένα.
Φιλελεύθερος – ο δήθεν δημοκρατικότατος, ο διεθνιστής, ο ανεκτικός και ο δήθεν ανθρωπιστής.
Φιλελεύθερες Αξίες – οι δήθεν πανανθρώπινες αξίες, δηλ οι αξίες έξω από τις εθνικές ή/και παραδοσιακές για το συγκεκριμένο λαό.
Φασισμός – στην πλατιά του έννοια ένα από τα παρακάτω: αντισημιτισμός, ομοφυλοφοβία, ξενοφοβία, εξτρεμισμός. Στην στενή του έννοια είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων.
Φασίστας – Έλληνας πατριώτης.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ
Ο Ευρωπαίος νεοφιλελεύθερος είναι ένα παράξενο ον. Δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με δύο λόγια. Έχει αξίες και προτερήματα που δεν συνάδουν με τις αξίες ενός σκεπτόμενου ανθρώπου.
Π.χ. ο νεοφιλελεύθερος δεν θα ξοδέψει την ενέργεια του για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Αντί αυτού προτιμά να νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά, ισχυριζόμενος ότι αυτό «θα βοηθήσει στο να χρησιμοποιούν οι ναρκομανείς καθαρές σύριγγες» και ότι, στο κάτω-κάτω, τα ναρκωτικά είναι η «επιλογή» τους….
Ο νεοφιλελεύθερος δεν θα υπερασπιστεί ποτέ τις φυσιολογικές γυναίκες που θέλουν να γεννούν παιδιά και να τα μεγαλώνουν με την ησυχία τους, αλλά θα σταθεί δίπλα σε κάθε διεστραμμένο, σε κάθε ομοφυλόφιλο και σε κάθε άρρωστη φεμινίστρια και θα φωνάζει για τα «δικαιώματά» τους.
Ο νεοφιλελεύθερος δεν θα υπερασπιστεί τα παιδιά από διάφορους «σεξολόγους», αλλά θα προτείνει να κατεβεί η ηλικία της «σεξουαλικής αγωγής» από τα 16 στα 14. Δεν θα σταματήσει εκεί. Θα κάνει το πάν για να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων.
Ανάμεσα στους «εθνικούς» μας νεοφιλελεύθερους υπάρχουν άνθρωποι θύματα της προπαγάνδας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να σκέπτονται μόνοι τους, αλλά υπάρχουν και επαγγελματίες νεοφιλελεύθεροι, οι οποίοι οικονομούν πουλώντας αυτήν την μάστιγα στους Έλληνες.
Και οι πρώτοι και οι δεύτεροι είναι άξιοι μόνο λύπησης.

http://polemosgenel.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: