Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σκοπιανοί: "Αν ξανασηκώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανό για τη Μακεδονία, εμείς θα σηκώσουμε δεκαπλάσιο" !

 

Πριν από λίγο, τηλεφώνησα στον φίλο μου τον Ζόραν, υπάλληλο του "ΟΤΕ" από τα Σκόπια, ο οποίος είναι οπαδός της Βαρντάρ. (η Βαρντάρ Σκοπίων έχει 2 συνδέσμους, τους...Κομίτι και τους Τιτάνι. Ελληνικότατα ονόματα !) 

-Ήσουνα στο γήπεδο χθές; τον ρωτώ

-Ήμουν, μου λέει και ξέρω, ξέρω, θα μου πείς για το πανό!

-Γιατί ρε συ του λέω κάνετε τέτοιες μ@λακίες και ..

σηκώσατε πανό εναντίον μας;

-Μα και σείς το ίδιο κάνατε μου λέει!

-Πότε ρε συ; του λέω σηκώσαμε πανό, εναντίον σας;

- Στο Καραϊσκάκη, μου απαντά, σηκώσατε πανό που έλεγε "Macedonia is Greek". Αυτό δεν το περιμέναμε ! Μέχρι τώρα έχουμε δεί τέτοια πανό, στις ομάδες της Θεσσαλονίκης κι αυτό το κατανοούμε. Όχι όμως και στον Πειραιά !!!!!!

το πανό που ...ενόχλησε τους Σκοπιανούς

Καταλαβαίνετε το σκεπτικό τους; Οι γείτονές μας παρεξηγούνται όταν μιλούν για ελληνική Μακεδονία, οι υπόλοιποι Έλληνες ! Θεωρούν ισοδύναμο το "Η Μακεδονία είναι ελληνική" με το "Ελλάδα, καλή χρεοκοπία". Θωρούν ότι, όταν κάποιος Αθηναίος, Πειραιώτης κλπ, λέει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, προκαλεί !

Έκλεισα λέγοντάς του, ότι αν πιάσει η ευχή τους, οι μισοί συμπατριώτες του θα μείνουν άνεργοι, αφού η οικονομία της FYROM στηρίζεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί, που δίνουν δουλειά σε πάνω από 50.000 Σκοπιανούς !

Έκλεισε λέγοντάς μου, ότι αν ξανατολμήσουν (!!!) οι οπαδοί του Ολυμπιακού να σηκώσουν πανό, που να λέει "Macedonia is Greek", αυτοί θα σηκώσουν δεκαπλάσιο σε μέγεθος, εναντίον της Ελλάδας !

Τρέλα !

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: