Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο 23χρονος Αλβανός έδειχνε στη 13χρονη εικόνες με βαλίτσες γεμάτες δολάρια και της έταζε μεγάλη ζωή και έρωτες [διάλογοι]

Ο 23χρονος Αλβανός έδειχνε στην 13χρονη εικόνες με βαλίτσες γεμάτες δολάρια και

 

το μέσο που χρησιμοποίησε ο 23χρονος Αλβανός dj για να πείσει τη 13χρονη Χριστίνα από τα Σπάτα να εγκαταλείψει το σπίτι της και την οικογένειά της και να πάει στην Καβάλα να ζήσει μαζί του. Οι διάλογοι που είχαν οι δυο τους στο facebook είναι αποκαλυπτικοί. Θρασύτατος ο 23χρονος μιλούσε με τη μικρή σαν να είχε απέναντί του μία ενήλικη και φυσικά το ανήλικο κορίτσι εντυπωσιασμένο απαντούσε στους ίδιους τόνους.

Τα ερωτόλογα στο facebook στις 18 Απριλίου

Mario Aiazi: «γιατί αγάπη μου σε άφησα εγώ;»

13χρονη: «Οχι δεν με άφησες αλλά πρόσεξε μην το κάνεις...»

Mario Aiazi: «χααα ματάκια μου όμορφα. Το φεγγάρι είναι πιο κοντά γιατί μαζί σου φτάνω πιο μακριά»

13χρονη: «Ναι όντως.., να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ...»

Mario Aiazi: «ομορφιάααα μουυυυ»


Οι φωτογραφίες με τις βαλίτσες γεμάτες δολάρια που ανέβαζε ο 23χρονος

Ο νεαρός dj από την Αλβανία είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο facebook φωτογραφίες με βαλίτσες γεμάτες δολάρια και πόζαρε δίπλα τους λες και ήταν ο πιο διάσημος, πλούσιος ράπερ της Γης. Αυτές οι εικόνες σε συνδυασμό με τα ερωτικά λόγια που έλεγε στη 13χρονη ήταν τα όπλα του για να πείσει το ανήλικο κορίτσι ότι θα του προσφέρει μία πλούσια και άνετη ζωή. Κάπως έτσι την έπεισε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να πάει να τον βρει. Προφανώς τα δολάρια ήταν ψεύτικα, αλλά αυτό δεν μπορούσε να το γνωρίζει ένα παιδί 13 ετών.

www.iefimerida.gr/node/108154#ixzz2UrqDGNYz

Δεν υπάρχουν σχόλια: