Σφοδρές αντιδράσεις  προκάλεσε ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’  και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media που αντέδρασαν έντονα, λόγω και της περιόδου την οποία διανύουμε μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Στο  της  της α’ γυμνασίου, αναλύεται η σχέση ανάμεσα στον 25χρονο Σάκη και την 15χρονη Αλέκα, με πολλούς να λένε ότι προκαλεί, αφού διδάσκεται σε 13χρονα παιδιά.

Γράφει το βιβλίο ότι ο Σάκης είναι ηλεκτρολόγος, έχει δικό του μαγαζί και είναι μεγαλύτερος των κοριτσιών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα, μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή, αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.

DALDAI RADIO ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ

Στα 15- 16 όπως όλες τους. Η Αλέκα ήταν η πρώτη που έβγαινε ραντεβού εδώ και μήνες. Ο Σάκης την περίμενε κάθε μεσημέρι στην άλλη γωνία και έφευγαν μαζί. όλες έτρεχαν να τον δούν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης.

Είναι ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’ γυμνασίου και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.