Για τη συνάντηση μελών του τοπικού Συμβουλίου Κωσταραζίου με τους επενδυτές φωτοβολταϊκού πάρκου στο Κωσταράζι, και την αυτοψία στην περιοχή που προτίθεται η εταιρία να επενδύσει, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο πρόεδρος του Τοπικού Κωσταραζίου, Στέφανος Λαμπίδης.

Ο κ. Λαμπίδης αρνήθηκε να μιλήσει για τα αποτελέσματα της συνάντησης – ενημέρωσης όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος- και όσα συζητήθηκαν τόσο για το έργο όσο και για τα ανταποδοτικά, αποφεύγοντας παράλληλα να ξεκαθαρίσει εάν το Τοπικό είναι τη δεδομένη στιγμή υπέρ ή κατά της επένδυσης. Να σημειωθεί ότι παρά την επιμονή του κ. Νατσούλη δεν απάντησε στο κρίσιμο ερώτημα.

Αναφορικά με την ενόχληση του δημάρχου του Άργους Ορεστικού, Πάνου Κεπαπτσόγλου, για την κρυφή συνάντηση με τους επενδυτές, ο κ. Λαμπίδης είπε ότι ενημέρωσε τον δήμαρχο μετά τη συνάντηση.

Θολό, πάντως, παρέμεινε και το ζήτημα συλλογής υπογραφών για το ζήτημα, με πολλούς κατοίκους της περιοχής να δηλώνουν πλήρη άγνοια, για την κίνηση αυτή.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον Χρήστο Νατσούλη, κάτοικοι ενημέρωσαν τον δημοσιογράφο ότι προτίθενται να κινηθούν νομικά για τις εξελίξεις.