Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ : ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Γράφει ο Ελεύθερος Πολιορκημένος

Δεν προσπαθούμε να πάρουμε θέση υπέρ ή κατά οποιουδήποτε απλώς να επισημάνουμε αντικειμενικά τα σημαντικότερα γεγονότα με την σειρά που έγιναν και με
τις ημερομηνίες τους και κατόπιν να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!

1/4/1973 Βρισκόμαστε εντός της "επανάστασης" (χούντα Παπαδόπουλου) και διεξάγεται δημοψήφισμα όπου καταργείται η βασίλεια!

8/10/1973 Παύει ο στρατιωτικός νόμος (λήγει η χούντα) και παραδίδει ο Παπαδόπουλος την κυβέρνηση της χώρας στον Σπύρο Μαρκεζίνη  ως προσωρινή κυβέρνηση με σκοπό την επαναφορά στην δημοκρατία και και την διεξαγωγή εκλογών στις 10/2/1974.

14/11/1973 Εναντίον ποιας χούντας αγωνίστηκαν οι φοιτητές λοιπόν;!! Φυσικά καμίας αφού είχε παραδώσει. Ο λόγος που ξεκίνησαν την κατάληψη οι φοιτητές(και όχι οι πράκτορες που συμμετείχαν αργότερα) ήταν η κατάργηση των αναβολών λόγο σπουδών και η υποχρεωτική κατάταξη στον στρατό στο 18ο έτος!!!

16-18/11/1973 Εδώ είναι η κορύφωση της δράσης των πρακτόρων με σκοπό να δημιουργηθούν επεισόδια και να παρέμβουν στην διεξαγωγή των εκλογών που θα ερχόντουσαν
ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...??

25/11/1973 Αναλαμβάνει την συνέχιση της χούντας ο διοικητής της Ε.Σ.Α(Ελληνική Στρατιωτική Αστυνομία) (=πολύ ξύλο και βασανιστήρια) Δημήτρης Ιωαννιδης ως ο άνθρωπος των εξωτερικών δυνάμεων... Και συνεχίζει την δικτατορία μέχρι και που χάσαμε την Κύπρο το '74!

ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ?

14/10/1974 Οι περιβόητοι νεκροί του πολυτεχνείου!!! Επί ΝΔ αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Δημήτρης Τσεβας έρευνα με σκοπό το αριθμό και την ταυτότητα των νεκρών. Σύμφωνα με το πόρισμα δεν υπήρχε κανένας εντός του πολυτεχνείου!! (Ολόκληρο το πόρισμα Τσεβα ΕΔΩ)

1981 Επί Ανδρέα Παπανδρέου αναλαμβάνει την αποκατάσταση της αλήθειας για τους νεκρούς του πολυτεχνείου ο Αστυνόμος Γεώργιος Σαμπάνης. Το πόρισμα ίδιο με του Τσεβα, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.


ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες και στα βίντεο που ακολουθούν!


ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ σύμφωνα με το πόρισμα Σαμπάνη και μέρος που σκοτώθηκαν.

Το πρωτότυπο (δυσανάγνωστο)


Δεν υπάρχουν σχόλια: