Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Scars of Tears & R for Renegade LIVE at "Prague"......!!!
Το 2017 ξεκινάει πολύ δυναμικά για την πόλη της Καστοριάς με ένα πολύ δυνατό LIVE με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, την Τετάρτη 04/01 στο "Prague Draft".

Οι "Scars of Tears", ανακοινώνουν το release του επερχόμενου δίσκου τους με τίτλο "Just Dust" και προϊδεάζουν το κοινό της Καστοριάς για το τι να περιμένει από την 2η δουλειά τους. Μαζί με τους "Scars of Tears" θα είναι και οι "R for Renegade" ανοίγοντας πολύ δυναμικά την βραδιά. 

SCARS OF TEARS

Οι ‘Scars of tears’ είναι μια ατμοσφαιρική rock / metal μπάντα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την πόλη της Καστορίας. Ο ήχος της μπάντας χαρακτηρίζεται από ισχυρά κιθαριστικά riffs, τη μελωδική φωνή της Χαριτίνης που σε συνδυασμό με τα δυναμικά φωνητικά του Μπάμπη και του Θανάση και το στερεό στυλ drumming του Χρήστου δίνουν ένα ακουστικό αποτέλεσμα ιδιαιτέρως απολαυστικό, ειδικά για τους λάτρεις της ροκ και μέταλ μουσικής.
Facebook page:
https://www.facebook.com/ScarsOfTearsBand/


R FOR RENEGADE

Μια Alternative Rock μπάντα από την Καστοριά.Αποτελούνται από 3 μέλη. Τον Νίκο Καραγιαννίδη στην κιθάρα και τα φωνητικά,Σωτήρη Αναστασιάδη στα ντράμς και τον Γιάννη Ρορόπουλο στο μπάσσο. Είναι ενεργοί απο τον Φεβρουάριο του 2014. Αρχικά ξεκίνησαν κάνοντας διασκευές από μεγάλα συγκροτήματα της διεθνούς Rock και Metal σκηνής όπως Metallica,Megadeth,Misfits,Three Days Grace και Foo Fighters. Σαν μπάντα έχουν κατορθώσει να κάνουν αρκετά headline shows καθώς και support σε αρκετά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Phase Reverse, Bad Movies και Nasa Funk.
Facebook page:
https://www.facebook.com/R4Rofficial/

Για περισσότερες πληροφορίες και γενικές ερωτήσεις:
bands_squad@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: