Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ - Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία.

 



Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή τόσο των κατοίκων όσο και εθελοντών από άλλες περιοχές, ανθρώπων που με τα ρούχα εργασίας τους, λίγο πριν το μεροκάματο μπήκαν στην αίθουσα του κοινοτικού κτηρίου Κωσταραζίου να δώσουν αίμα και να χαρίσουν ζωή ήταν συγκινητική και παράλληλα το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Μετά την σημερινή αιμοδοσία ο Σύλλογος έχει δική του τράπεζα αίματος και για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν ή είναι εκτός Καστοριάς και θα ήθελαν να δώσουν αίμα στην για την τράπεζα σε οποιαδήποτε νοσοκομείο της χώρας ο αριθμός μητρώου που έχει πιστοποιηθεί η τράπεζα του Πολιτιστικού στο κεντρικό πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού μητρώου αιμοδοτών είναι 16 063.

Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου θέλει να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που μπόρεσαν και πήραν μέρος στην 1η εθελοντική αιμοδοσία και φυσικά το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Καστοριάς.

Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα... Συνεχίζουμε!

https://politistikos-kostaraziou.blogspot.com/















Δεν υπάρχουν σχόλια: