Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δ.Ε.Η. - Πρόσληψη εκατόν δέκα έξι (116) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στη Κοζάνη.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικά  Εκατόν δέκα έξι (116) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το  Νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. –  Κοζάνης και συγκεκριμένα των θέσεων που ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης
Ειδικότητα
Διάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων

101
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων
& Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες)

8μήνες

16

102
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων
& Εξοπλισμού
(Ηλεκτροοξυγονοκολλητές)

8μήνες

5

103
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων
& Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων)

8μήνες

7

104
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων
& Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες
Αυτοκινήτων)

8μήνες

4

105
Δ.Ε.
Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών)

8μήνες

8

106
Δ.Ε.
Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών
Έργων (Καθολικών Εκσκαφέων)

8μήνες

4

107
Δ.Ε.
Τεχνικοί Ορυχείων

8μήνες

25

108
Δ.Ε.
Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων
& Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες)

8μήνες

6

109
Δ.Ε.
Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων
& Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες
Οχημάτων)

8μήνες

3
110
Δ.Ε.
Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές
8μήνες
20

111
Δ.Ε.
Βοηθοί Οδηγοί, Μηχανοδηγοί
Χειριστές

8μήνες

13

112
Δ.Ε.
Οδηγοί Χωματουργικών
Οχημάτων

8μήνες

5


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. ΔΕΗ- ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ A.E/ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους Δημήτριο Μπαλτζή τηλ. 24630-52284 & Ευθυμία Κουτσιάδου τηλ. 24630-52228.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο καταστήματα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ://www.dei.gr, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www asep.gr). και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ) γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ).


Εδώ και η σχετική ανακοίνωση: Ανακοίνωση  ΣΟΧ 5/2012

πηγή: alphafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: