Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Aυτή είναι η Ελλάδα - Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Εθνική Νεανίδων στο πόλο!!!


Η Εθνική νεανίδων του Γιώργου Μορφέση  έγραψε ιστορία, αφού επικράτησε με 9-5 της Ουγγαρίας στον τελικό του Περθ και στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο!


Ακόμα μια επιτυχία από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η οποία... σαρώνει τους τίτλους! Έτσι, ένα χρόνο και λίγους μήνες μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Κώστα Πετράκη, κατακτά το Παγκόσμιο με τον Γιώργο Μορφέση! Και μάλιστα, με τον ίδιο αντίπαλο! Ελευθερία Πλευρίτου και Στεφανία Χαραλαμπίδη ήταν πρώτες στα γκολ με τρία τέρματα έκαστη!

Η Ουγγαρία είχε χάσει εύκολα στον τελικό της Μαδρίτης και ήθελε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στο Περθ, αλλά η Ελλάδα δεν... μάσησε! Έχτισε μια καλή διαφορά από το πρώτο οκτάλεπτο, τη διατήρησε στο δεύτερο και στη συνέχεια όλα πήραν το δρόμο τους!

Oι Ουγγαρέζες το πάλεψαν στο τελευταίο μέρος, αλλά δενκατάφεραν αν αλλάξουν τα δεδομένα. Πήραν έτσι τον τίτλο και μάλιστα χωρίς να υποστούν ούτε μία ήττα στη διοργάνωση! Αυτό ήταν το τρίτο μετάλλιο από το καλοκαίρι του 2011 σε όλες τις κατηγορίες!

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Χαραλαμπίδου Σ. 3, Πλευρίτου Ε. 3, Χαραλαμπίδου Ι. 1, Μπενέκου Α. 1, Ζάντου 1

Ουγγαρία: Γκάρντα 2, Ζίγκλερ 1, Μίσκόλτσι 1, Χόρβαθ 1

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-2, 2-1, 1-2

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: