Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ιταλία - Νοικοκυρές έγιναν πόρνες λόγω . . . κρίσης!


Συνελήφθησαν από την ιταλική αστυνομία.

Άνεργες εδώ και καιρό και απλές νοικοκυρές που δεν είχαν έσοδα ήταν οι τέσσερις γυναίκες που συνέλαβε η αστυνομία της Πεσκάρα έπειτα από έφοδο σε διαμέρισμα στην περιοχή Μοντεσιλβάνο.

Οι τρεις Ιταλίδες, εκ των οποίων κι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, και η μια Ρουμάνα έπειτα από προσπάθειες να βρουν εργασία που έπεσαν στο κενό, στράφηκαν σε μια πιο επικερδή ασχολία, αυτή της πορνείας. Ετσι οι τέσσερίς τους σε διαμέρισμα δέχονταν τους πελάτες τους ηλικίας 20 με 60 ετών και τους παρείχαν τις υπηρεσίες τους έναντι 50 ευρώ ή 100 ευρώ για ένα… ménage à trois. 

Μόλις έγινε γνωστό ότι στην περιοχή λειτουργεί το σπίτι, πλήθος πελατών ανάμεσα τους εργάτες, επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, απευθύνθηκε στις πρώην νοικοκυρές για να βρει ερωτική ικανοποίηση, όμως η χαρά διήρκησε λίγο. Τη στιγμή της εφόδου των αρχών μια από τις τέσσερις βρισκόταν σε τρυφερό τετ-α-τετ με έναν πελάτη, ενώ από την έρευνα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Il Messaggero» εντοπίστηκαν και τα εργαλεία της δουλειάς. 

Χειροπέδες, μαστίγια, προφυλακτικά, λιπαντικά αλλά και τρία κινητά τηλέφωνα βρήκαν οι αστυνομικοί, ενώ από τα τελευταία κατάφεραν να εντοπίσουν τους τηλεφωνικούς αριθμούς των πιο συχνών επισκεπτών του σπιτιού. Η 43χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατηγορείται για εκμετάλλευση πορνείας.

Πηγή: oladeka.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: