Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Oι Μiami Heat έγιναν πρωταθλητές και αυτές έκαναν το . . . στοματικό που υποσχέθηκαν!

Η υπόσχεση δύο διάσημων πορνοστάρ για στοματικό σεξ στους φανς τους στο Twitter, εάν έπαιρναν τον τίτλο οι Μαϊάμι Χιτ, έγινε πραγματικότητα και το NBA απειλεί με μηνύσεις! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η 35άχρονη Σάρα Τζέι και η 31άχρονη Αντζελίνα Κάστρο είχαν προκαλέσει αίσθηση πριν μερικούς μήνες, όταν είχαν υποσχεθεί πως θα προσφέρουν στοματικό σεξ σε όσους τις ακολουθούσαν στο Twitter, σε περίπτωση που οι Μαϊάμι Χιτ γίνονταν πρωταθλητές NBA για το 2012.

Έτσι και έγινε. Η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς φόρεσαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή και οι δυο διάσημες πορνοστάρ (η Σάρα Τζέι έχει πάνω από 290.000 φανς στον λογαριασμό της στο Twitter και η Κάστρο πάνω από 120.000) έκαναν πράξη την... δέσμευσή τους!


Μάλιστα, όχι μόνο εκπλήρωσαν την υπόσχεσή τους (οι φανς τους ενημερώθηκαν για την "πρωτοβουλία" μέσω του hashtag # TeamBJNBA) αλλά όπως έγινε γνωστό, όσοι ήθελαν να πάρουν την "επιβράβευσή" τους έπρεπε να δώσουν συγκατάθεση ώστε να βιντεοσκοπηθούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.


Η βιντεοσκόπηση μεταδόθηκε απευθείας μέσω ιστοσελίδας (!) και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, το NBA απειλεί να καταθέσει μηνύσεις εναντίον των δύο πορνοστάρ.

"Δεν θα αντάλλαζα αυτή την εμπειριά με τίποτα, θα το έκανα ξανά. Η Σάρα και η Αντζελίνα το έκαναν να φαίνεται εύκολο. Μας φέρθηκαν καλά", δήλωσε ο Cody, ένας από τους άνδρες που ζήτησαν το... βραβείο τους.

Τι είπαν όμως οι δύο πορνοστάρ για την απίστευτη πρωτοβουλία τους;

"Οι φανς ήταν πολύ γενναίοι που ήρθαν για να πάρουν το βραβείο. Όλα έχουν καταγραφεί. Ήταν μία από τις καλύτερες σκηνές στην καριέρα μου στο δίκτυο", είπε η Σάρα Τζέι ενώ η Αντζελίνα Κάστρο πρόσθεσε: "Όταν είχαμε κάνει αυτή την υπόσχεση στο Twitter, πολλοί ήταν σκεπτικοί. Ουδείς πίστευε ότι θα το κάναμε. Ήταν μία μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω τους φανς που δεν είχαν πρόβλημα να έρθουν και να δεχτούν να βιντεοσκοπηθούν".

Πηγή: balla

Δεν υπάρχουν σχόλια: