Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Tο Ιράν απειλεί Κύπρο και Κρήτη με απ'ευθείας βαλλιστικό πλήγμα λόγω Patriot PAC-3!!!


"Η από το ΝΑΤΟ ανάπτυξη πυραύλων Patriot PAC-3 στη μεθόριο Τουρκίας-Συρίας μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο στον οποίο θα εμπλακεί η Ευρώπη και όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ όπου φτάνουν τα όπλα μας", προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, απειλώντας ευθέως πλέον το ΝΑΤΟ, με βολές πυραύλων Shahab-6 με ακτίνα δράσης 6.000 χιλιομέτρων!

Το Ιράν θεωρεί ότι οι Patriot  εγκαταστάθηκαν στην Τουρκία, όχι για να την προστατέψουν από τους συριακούς βαλλιστικούς πυραύλους, αλλά για να καταστείλουν τις ιρανικές βαλλιστικές δυνατότητες.

«Ο καθένας από αυτούς τους Patriot είναι μία μαύρη κηλίδα στον παγκόσμιο χάρτη και προορίζεται για την πρόκληση παγκοσμίου πολέμου. Σχεδιάζουν έναν παγκόσμιο πόλεμο και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον της ανθρωπότητας και το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης που υπάρχουν βάσεις του ΝΑΤΟ. Θα απαντήσουμε σε αυτή την απειλή κατά όλων όσων βοηθούν αυτή την εγκατάσταση» δήλωσε, σύμφωνα με το Ιρανικό Φοιτητικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χάσαν Φιρουζαμπαντί.

Xθες το defencenet.gr αποκάλυψε ότι οι Ιρανοί πρόκειται να εγκαταστήσουν πυραυλικά βαλλιστικά συστήματα στο Σουδάν.

Να σημειώσουμε ότι οι βάσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε όλη την περιοχή, δηλαδή και στην Σούδα και στο Ακρωτήρι της Κύπρου, όχι απλώς είναι εντός του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων, αλλά πρακτικά είναι και μη ανασχέσιμοι, σε ένα μπαράζ, αφού δεν επαρκούν τα δυτικά αντιπυραυλικά συστήματα σε ένα μπαράζ βλημάτων από το Ιράν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: