MAGGI
μυστικό
ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. αλεύρι
- 50γρ. καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι
- 100γρ. γιαούρτι
- 1 κούπα νερό
- 1 αβγό
- 100γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1κτς μπεικιν πάουντερ
- 5 τεμάχια λιαστή ντομάτα χοντροκομμένη
- 100γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 2κτς MAGGI Νοστιμιά
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 100γρ. ανθότυρο
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό,το νερό, τη MAGGI Νοστιμιά , το ελαιόλαδο και τα τυριά .
- Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά .Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .
- Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα .
- Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου