Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΜΠΕΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ


MAGGI
μυστικό



ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. αλεύρι
  • 50γρ. καλαμποκάλευρο  ή σιμιγδάλι
  • 100γρ. γιαούρτι
  • 1 κούπα νερό
  • 1 αβγό
  • 100γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 1κτς μπεικιν πάουντερ
  • 5 τεμάχια λιαστή ντομάτα χοντροκομμένη
  • 100γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 100γρ. ανθότυρο
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό,το νερό, τη MAGGI Νοστιμιά , το ελαιόλαδο και τα τυριά .
  2. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και  προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά .Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .
  3. Λαδώστε ένα  μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα .
  4. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: