Μαγείρεμα: 0:05'
Μερίδες: 5
Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.
2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου