Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Η γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δασάκι της Μεσοποταμίας η συνάντηση των Νεανικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς, συνάντηση που είχε και το χαρακτήρα γιορτής για τη λήξη των φετινών συναντήσεων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Σεραφείμ ο οποίος τέλεσε Αγιασμό για τη λήξη των μαθημάτων, ευλόγησε τα παιδιά που πλημμύρισαν το δασάκι της Μεσοποτομίας, όχι μόνο με τη φυσική τους παρουσία, αλλά με τη χαρά και το παιχνίδι τους! Επίσης όλα τα παιδιά έλαβαν ενθύμια από το χέρι του τοπικού ποιμενάρχη, ως ανάμνηση της φετινής χρονιάς από τα κατηχητικά σχολεία. Ο Μητροπολίτης της Καστοριάς επαίνεσε τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς που παραβρέθηκαν στη σημερινή τελευταία συνάντηση, διότι, όπως υπογράμμισε, σήμερα η Εκκλησία είναι ένα ασφαλές καταφύγιο.
Να σημειώσουμε πως στο τουρνουά ποδοσφαίρου πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα του Άργους Ορεστικού με δεύτερη αυτήν την ομάδα του Κωσταραζίου! Τέλος, ο υπεύθυνος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν καλή αντάμωση, περίπου σε ένα μήνα στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως που και φέτος θα πραγματοποιηθούν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Βογατσικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: