Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Φλώρινα 12-6-2018
Γράφει ο Παύλος Χρ. Αλτίνης
Προσοχή!!! Η μόνη θέση που πρέπει να έχουμε είναι: "ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ". Να εφαρμοστεί αυτό που είχαν αποφασίσει οι πολιτικοί αρχηγοί την 18/2/1992, δηλαδή δεν δεχόμαστε όνομα που περιέχει την λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της. Είναι η μόνη θέση που είναι εθνικά συμφέρουσα και ιστορικά συνεπής.

Όχι στην διενέργεια δημοψηφίσματος!!! Το δημοψήφισμα κρύβει παγίδες. Τα ΜΜΕ ελέγχονται από αυτούς που θέλουν να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας. Αυτοί θα κάνουν προπαγάνδα, θα πουν ψέματα, θα κάνουν πλύση εγκεφάλου, θα παραπλανήσουν. Έχουν τα ΜΜΕ, κανάλια τηλεόρασης, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, διαδικτυακούς ιστότοπους. Επίσης έχουν έναν στρατό πουλημένων καθηγητάδων, δημοσιογράφων, πολιτικών, ακτιβιστών, χαφιέδων, ρουφιάνων, προδοτών και ηλιθίων που θέλουν να πουλάνε μούρη, να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά τους. Επίσης έχουν πολύ, πάρα πολύ χρήμα. ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ!!!
Οι ίδιοι, αυτοί που θέλουν να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, ελέγχουν  τα οικονομικά του «Ελληνικού» κράτους και ολόκληρο το «Ελληνικό» κράτος. Έχουν την δυνατότητα να κάνουν «ρουσφέτια», να κάνουν χάρες, διορισμούς, να σβήσουν κλήσεις της τροχαίας, να διαγράψουν πρόστιμα, να χαρίσουν φόρους. Και αν δεν τα κάνουν, θα τα υποσχεθούν.
ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!!
Και όπου δεν μπορούν να εξαγοράσουν, θα απειλήσουν. Θα απειλήσουν με διακοπή των συμβάσεων αυτών που εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Θα απειλήσουν με ελέγχους της εφορίας. Θα απειλήσουν με κάθε τρόπο με τον οποίο μπορεί να απειλήσει ένα διεφθαρμένο κράτος.
ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ!!!
Δηλαδή, θα κάνουν ό,τι γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στις εκλογικές αναμετρήσεις. Θα παραπλανήσουν, θα εξαγοράσουν και θα εκβιάσουν.
Μην ξεχνάτε ότι ΟΛΑ τα μεγάλα κόμματα, τα «δημοκρατικά», τα «καθωσπρέπει» κόμματα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας. Όλοι αυτοί θα ξαμοληθούν να πείσουν, να εξαγοράσουν υποσχόμενοι ρουσφέτια, να απειλήσουν και να εκβιάσουν όσους δεν πειθαρχήσουν στην κομματική τους γραμμή, που είναι ΙΔΙΑ για όλα τα κόμματα. Μέχρι και το ΚΚΕ συμπορεύεται με τον Μέρτζο!!!!!
Έστω ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων θα ψηφίσει να δοθεί το όνομα "Μακεδονία". Ήδη υπάρχουν Έλληνες που θέλουν να δοθεί το όνομα. Και αυτοί που το θέλουν αυτοπροσδιορίζονται και ως δεξιοί, και ως κεντρώοι, και ως αριστεροί. Υπάρχουν μέχρι και άνθρωποι σαν τον Ν.. Ι. Μέρτζο, που μια ζωή εμφανιζόταν ως «μακεδονομάχος» και ήταν το «χαϊδεμένο Μακεδονόπουλο» της «σκληρής και πατριωτικής δεξιάς», και τώρα θέλει να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας!!!!!! Αναρωτιέμαι εάν ο Μέρτζος συμφωνεί να γίνει δημοψήφισμα.
Έστω και ένα μικρό ποσοστό υπέρ του να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, θα σημαίνει ότι θα έχουμε διχαστεί και πάλι σε «πατριώτες» και «προδότες», σε «φασίστες» και «δημοκράτες». Και αυτός θα είναι διχασμός πιστοποιημένος με δημοψήφισμα.  Θα αρχίσει και πάλι η διχόνοια. Ξένες δυνάμεις και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους θέλουν είτε να υποταχθούμε και να δεχθούμε την παράδοση της Μακεδονίας, είτε να επέλθει διχασμός μεταξύ μας, για να εφαρμόσουν το «διαίρει και βασίλευε». Θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, για να επιβάλουν την πολιτική τους. Θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έκαναν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και πολλές άλλες φορές στην ιστορία μας.
Στα Σκόπια είναι ήδη διχασμένοι, είναι εύκολο να τους βάλουν αν σφαχτούν μεταξύ τους. Μέσω του δημοψηφίσματος θέλουν να μας διχάσουν κι’ εμάς. Και αφού μας διχάσουν, θα μας βάλουν να σφαχτούμε, για να κάνουν την δουλειά τους.
Όταν ακούμε «βολεμένους» μια ζωή, που τα ξένα αφεντικά της Ελλάδος τους κράτησαν στα πούπουλα, τους έδωσαν αξιώματα, θέσεις και χρήμα, να μας λένε ο,τιδήποτε, να ξέρουμε ότι έχουν εντολές να το πουν. Δεν το λένε επειδή το πιστεύουν, αλλά επειδή τους συμφέρει. Δεν το λένε για το καλό της Ελλάδος, αλλά για το καλό των ξένων αφεντικών τους, που το βλέπουν και σαν δικό τους καλό. Όταν ακούμε τέτοιους να λένε ότι κάτι καλό για την Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι είναι κακό για την Ελλάδα.
Όχι στην διενέργεια δημοψηφίσματος!!! Είναι παγίδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: