Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Άργος Ορεστικό: Aπατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένο ζευγάρι μέσω τηλεφώνου

 

Απατεώνες κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Άργος Ορεστικό, με την μέθοδο του τηλεφώνου και να τους αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ditikostipos, οι απατεώνες κατάφεραν αργά το βράδυ, αφού συνέχιζαν τα τηλεφωνήματα, να εξαπατήσουν ηλικιωμένο ζευγάρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο ζευγάρι τηλεφώνησε άντρας, που υποστήριξε πως το παιδί τους βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα και κινδυνεύει να χάσει το πόδι του και πρέπει άμεσα να δώσουν μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να σωθεί! Το ηλικιωμένο ζευγάρι, δυστυχώς πανικοβλήθηκε και πείστηκε ότι το παιδί τους βρίσκεται σε κίνδυνο!

Λίγο πιο μετά κανονίστηκε ραντεβού κοντά στο δημαρχείο της πόλης, όπου εμφανίστηκε μια γυναίκα στην οποία παρέδωσαν ποσό που ξεπερνά τα 500 ευρώ και τιμαλφή, ώστε να καλύψουν το ποσό που είχαν ζητήσει οι απατεώνες. Όμως λίγο πιο μετά αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για απάτη και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Ακόμα μια φορά απευθύνουμε έκκληση, ενημερώστε τους ανθρώπους σας! Οι απατεώνες μπορεί να συνεχίσουν τα τηλεφωνήματα και να βρουν πρόσφορο έδαφος! Απέτυχαν πολλές φορές, αλλά ήδη πέτυχαν να εξαπατήσουν ένα ζευγάρι και μπορεί να ξανασυμβεί!!!

Ακόμα και ο δήμος Άργους Ορεστικού, ανάρτησε για το ζήτημα, στη σελίδα που έχει στο facedook, ενημερωτική αφίσα της αστυνομίας, για την αποτροπή εξαπάτησης άλλων πολιτών της περιοχής.

ditikostipos

http://mpetskas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: