Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοτικό Κωσταραζίου, Ενημέρωση για τον Αγιασμό


ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ΄  ΤΑΞΗΣ 2018-2019) | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας στέλνω την ανακοίνωση του Αγιασμού

 και σας ενημερώνω για τα παρακάτω, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα έγγραφα που μας  έχουν αποσταλεί:

1.       Οι μαθητές-τριες θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα υφασμάτινη ή ιατρική (ανάλογα με την περίπτωση) κατά την προσέλευσή τους, την παραμονή και την αποχώρησή τους από το σχολείο καθώς και στα μέσα μεταφοράς.

2.       Οι μάσκες και τα παγούρια (αυτά που ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας) θα δοθούν στα παιδιά, μόλις παραληφθούν, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε καλό είναι να φροντίσετε να έχουν μαζί τους υφασμάτινη μάσκα και μπουκάλι με νερό.

3.       Η Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου μας ενημέρωσε ότι από την Τρίτη 15/9 μέχρι την Παρασκευή 18/9  τα παιδιά της Α΄ τάξης θα σχολούν στις 11.30. Τα υπόλοιπα παιδιά θα σχολούν κανονικά στις 13.15.

4.       Το Ολοήμερο θα ξεκινήσει αργότερα τη λειτουργία του και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Υπ. Παιδείας θα μπορούν να γίνονται δεκτές και χωρίς περιορισμό αιτήσεις εγγραφής στο Ολοήμερο για όσα παιδιά επιθυμούν.

5.       Την Τρίτη θα σας αποσταλούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στα σχολικά γεύματα.

6.       Η επίσκεψή σας στο σχολείο θα γίνεται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 2467073341 και πάντα με χρήση μάσκας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία είμαι στη διάθεσή σας στο 2467073341 ή με μήνυμα στο mail του σχολείου.


Ο Διευθυντής του σχολείου

Σμπόνιας Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: