Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ; ΤΟ GREAT RESET ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ…

 Γράφει η 

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ



Τι θέλει να πει πάλι η τρελή; Τι σχέση μπορεί να έχουν οι φωτιές με το Great reset; Μήπως είναι η πρώτη φορά που έχουμε πυρκαγιές το καλοκαίρι στην Ελλάδα; ΄Η μήπως είναι απλώς συνωμοσιολόγος και φαντασιόπληκτη; Οέο;...

Εύλογα τα ερωτήματα που ίσως σας γεννήθηκαν από τον τίτλο και έρχομαι, να απαντήσω με σαφήνεια και συντομία σε όλα αυτά.

Ναι! Θεωρώ, ότι οι φετινές φωτιές δεν είναι ανάλογες με αυτές των προηγούμενων ετών ούτε μπαίνουν για αμιγώς οικονομικούς λόγους και για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα – άλλοτε οικοπεδοποίηση δασών, τώρα αιολικά πάρκα – χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δε θα δούμε, να ξεφυτρώνουν και ανεμογεννήτριες στις καμμένες περιοχές....

Ούτε για να επιφέρουν απλώς καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και της δυνατότητας να επιβιώσει κάποιος εκτός συστήματος.

Όλα αυτά ισχύουν βεβαίως βεβαίως αλλά ο κυριότερος λόγος που κατακαίνε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη κατά την ταπεινή μου άποψη είναι άλλος:
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ και συγκεκριμένα ένας από τους ενδιάμεσους στόχους της, που δεν είναι άλλος από την…
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Πού το στηρίζω αυτό;
Ξεκινάμε από τα δεδομένα:

1. Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι πρόκειται για εμπρησμούς.

2. Η χουντοκυβέρνηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, για να μείνει η Ελλάδα ανοχύρωτη μπροστά στη φετινή πύρινη λαίλαπα:

α) Μεταθέτοντας πυροσβέστες και άντρες της ΕΜΑΚ με το πρόσχημα, ότι αρνήθηκαν, να εμβολιαστούν.

β) Δίνοντας το εξευτελιστικό ποσό του 1,7 εκατ. αντί για 17 εκατ. που ζήτησε η Πυροσβεστική για τις ανάγκες της.

3. Η αντιμετώπιση των πυρκαγιών από τους πυροσβέστες δεν είναι η ενδεδειγμένη, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί;

α) Οι ίδιοι καταγγέλουν, ότι η εντολή που έχουν είναι, να εκκενώνουν τις περιοχές που απειλούνται και ΟΧΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.

β) Επίσης, ότι τους απαγορεύεται, να ακολουθούν τα συνήθη πρωτόκολλα.

4) Μάλιστα είδαμε και τα εξής παράδοξα:

α) Τα ΜΑΤ να εμποδίζουν τις υδροφόρες και τους εθελοντές, να βοηθήσουν στην πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης.

β) Ενώ εθεάθησαν και κάποιοι ντυμένοι (;) αστυνομικοί, να βάζουν εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Συμπέρασμα: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Στόχος της κυβέρνησης είναι να απομακρύνονται οι πολίτες από τις ιδιοκτησίες τους, ώστε να μην μπορέσουν, να επέμβουν για να τις σώσουν αλλά να τις αφήσουν, να γίνουν παρανάλωμα του πυρός.

Και τι μέλλει γενέσθαι; Πιστεύουμε, ότι στη συνέχεια θα σκοτιστεί, να τους αποζημιώσει για τις χαμένες τους περιουσίες ή για να επισκευάσουν τα καμμένα σπίτια τους;

Όχι βέβαια! Θα φερθεί όπως ακριβώς φέρθηκαν και άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν και θα αφήσει τον κοσμάκη στο δρόμο. Με τη μόνη διαφορά, ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι απείρως χειρότερα για τους πληγέντες. Why? Because…

α) Επειδή προερχόμαστε ήδη από τη μνημονιακή κρίση των δέκα και πλέον ετών…

β) Επειδή ζήσαμε ήδη το απότομο φρενάρισμα της οικονομίας ελέω “πανδημίας” και λόκνταουν…

γ) Επειδή πλέον οι πάντες απειλούνται με μόνιμη και διαρκή ανεργία, αν δεν υποκύψουν στις πιέσεις και τους εκβιασμούς της νεοταξίτικης κυβέρνησης, να εμβολιαστούν…

Επομένως η δυνατότητα να ορθοποδήσουν ξανά – όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν – απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

5) Ναι αλλά τουλάχιστον δε θρηνούμε θύματα, όπως έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι.

α) Δε χρειάζεται! ΄Εχουμε, να θρηνήσουμε άπειρα θύματα από το πειραματικό μεν, υποχρεωτικό δε σκεύασμα που προωθούν. Εκατό – διακόσια παραπάνω δε θα έκαναν τη διαφορά.

β) Η οργή του κόσμου είναι συσσωρευμένη και δε θα μπορούσαν, να ρισκάρουν μετά το πολυεπίπεδο καταστροφικό έργο τους, να φανούν υπεύθυνοι και για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Θα ρίσκαραν, να φύγουν εν μια νυκτί και βρίσκονται ακόμα σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είναι πολλά τα λεφτά, ΄Αρη και το βρώμικο έργο που έχουν, να φέρουν εις πέρας.

6) Γιατί πρώτη η Ελλάδα;
Η χώρα μας – μαζί με Τουρκία και Ιταλία – είναι από τις πρώτες που πλήττονται τόσο σφοδρά από τις πυρκαγιές. Ο λόγος είναι προφανής:

α) Οι ΄Ελληνες – παρά τα τόσα αλλεπάλληλα οικονομικά χτυπήματα – εξακολουθούν και έχουν σε μεγάλο βαθμό ιδιοκτησία και αυτό είναι κάτι που η ΝΤΠ θέλει να το αλλάξει οπωσδήποτε, αφού δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά της. Ενώ για όσους γλυτώσουν τα σπίτια τους από τις φωτιές, don’t worry, be happy! ΄Ερχεται και ο πτωχευτικός νόμος!

β) Ο Ταγίπ είναι μια έτσι και μια γιουβέτσι και δεν τον πολυεμπιστεύονται, οπότε μέχρι να του πάρουν το κεφάλι, κάποια χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν τους κακοπέφτουν.

γ) Η δε Ιταλία περνάει μία από τα ίδια λόγω της φουλ νεοταξίτικης κυβέρνησης που ακολουθεί το ίδιο σχέδιο.

Προσωπικό συμπέρασμα:
Ο εγκληματίας πρωθυπουργός της Ελλάδας ως γνήσιο τσιράκι του Κλάους Σβαμπ εφαρμόζει πρώτος το επιμέρους σχέδιο του Great reset που ονομάζεται ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και τόσο αυτός όσο και οιοσδήποτε τον διαδεχτεί δε θα σταματήσει, αν δε μας καταστρέψει ολοκληρωτικά…

Εκτός εάν τους σταματήσουμε εμείς…

΄Η ακόμα καλύτερα το χέρι του Θεού…

΄Ιδωμεν…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΥΓ. Φαντάζομαι, ότι γνωρίζετε ήδη την επιτυχία του Κερκυραίου συμπολίτη μας Σπύρου Παγιάτη, να οδηγήσει στη σύλληψη το διοικητή του εμβολιαστικού κέντρου Κερκύρας με μοναδικά όπλα του ένα έγγραφο και πολλά κότσια. Είμαι σε επαφή μαζί του, έχω διαβάσει το έγγραφο και μόλις μου δώσει την άδεια θα το δημοσιεύσω, ώστε να ακολουθήσουν και άλλοι μιμητές.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: