Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ο παγκόσμιος εμφύλιος. Συνταχθείτε στη μάχη για τον τερματισμό της δουλείας με εμβόλια και 5G


Ο παγκόσμιος εμφύλιος. Συνταχθείτε στη μάχη για τον τερματισμό της δουλείας με εμβόλια και 5G Η αλήθεια επελαύνει 

Από το 2010, προσπαθώ να αφυπνίσω τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, προκειμένου να δημιουργήσουν μικρές εστίες αντίστασης.
ΑΠΕΤΥΧΑ!
ΑΠΕΤΥΧΑ και στο επίπεδο της γειτονιάς μου, να αφυπνίσω τους γείτονές μου…ο κόσμος αυτά που θα διαβάσετε τα θεωρεί … συνωμοσιολογίες…
Λυπάμαι, αλλά η χρονιά αυτή και οι επόμενες, θα είναι εφιαλτικές…
Στο εξωτερικό, έχουν μάθει να δουλεύουν διαφορετικά και να αντιστέκονται… εμείς είμαστε του καναπέως και του ότι τα γνωρίζουμε όλα…
Λυπάμαι, αλλά οι εφιάλτες είναι μπροστά μας.
Στην Γαλλία, καίνε τα 5 τζι…
Στην Ψωροκώσταινα, οι ραγιάδες δεν βλέπουν την ώρα να έρθει το 5 τζι, για να έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες στα πανάκριβα κινητά τους.
ΡΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΟΣΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 5 ΤΖΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Global Research, 25 Ιανουαρίου 2022
Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο usprovgov.asia .

 

Περάσαμε δεκαετίες μέσα από προετοιμασίες για να πολεμήσουμε ξανά όπως στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και συσσωρεύσαμε υπερτιμημένα μαχητικά αεροπλάνα, ελαττωματικά τανκς, ογκώδη μαχητικά πλοία και απαρχαιωμένα αεροπλανοφόρα που τώρα σκουριάζουν στη σιωπή.

 

Αλλά ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος, και πιο κρίσιμα, ο επόμενος εμφύλιος πόλεμος, διαμορφώνεται με θεμελιωδώς διαφορετικό χαρακτήρα, αν όχι ως προς το κίνητρο.

Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Η προσπάθεια για την εφαρμογή ηλεκτρονικής εκπομπής μικροκυμάτων 5G σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, ως συνέχεια της ώθησης για τα εμβόλια COVID-19 που περιέχουν νανο-συσκευές και την τοξίνη που ανταποκρίνεται στην ηλεκτρική ενέργεια οξείδιο του γραφενίου, είναι μια ένδειξη ότι πρόκειται να εισέλθουν στο επόμενο στάδιο αυτού του πολέμου. Η σύγκρουση της Ουκρανίας, πραγματική ή φανταστική, είναι νάνος μπροστά σ’ αυτό.

 

Όταν λέω ότι είναι ένας πόλεμος για τη δουλεία, όπως ακριβώς ήταν ο εμφύλιος πόλεμος του 1861 έως το 1865, η σύγκριση δεν είναι τυχαία.

 

Στη δεκαετία του 1850 στην Αμερική, η δουλεία επεκτεινόταν, τα δικαιώματα των ιδιοκτητών σκλάβων έναντι των δραπετών σκλάβων ενισχύοντανταν και τα δικαιώματα των Αμερικανών παρήκαμζαν. Η αριστοκρατία του Νότου, με χρηματοδότηση από τον Βορρά, είχε λάβει μέτρα για να καταστήσει όλους τους απλούς ανθρώπους χωρίς γη στο Νότο, μαύρους ή λευκούς, ισοδύναμους με σκλάβους ενώπιον του νόμου.

Ο οπαδός της κατάργησης William Lloyd Garrison κατήγγειλε αυτή την καταστροφή, καθώς σίγουρα θα είχε καταγγείλει τα εμβόλια mRNA και την ανεξέλεγκτη ακτινοβολία 5G. Επιτέθηκε σε όσους σιωπούσαν για τη σκλαβιά ως εξής:

«Όσοι θέλουν να είμαι άλαλος στο θέμα της σκλαβιάς, -και ν΄ανοίγω το στόμα μου μόνο για να την υπερασπιστώ-, μου ζητούν να πω ψέματα για την ειδικότητά μου, και μου ζητούν να υποβαθμίσω τον ανδρισμό μου και να λερώσω την ψυχή μου. Δεν θα γίνω ψεύτης, αχρείος ή υποκριτής, για να ενταχθώ σε κάποιο κόμμα, να ικανοποιήσω οποιαδήποτε αίρεση, να ξεφύγω από οποιαδήποτε δήλωση ή κίνδυνο, να σώσω οποιοδήποτε συμφέρον, να διατηρήσω οποιονδήποτε θεσμό ή να προωθήσω οποιοδήποτε αντικείμενο. Πείστε με ότι ένας άνθρωπος μπορεί δικαιωματικά να κάνει έναν άλλον σκλάβο του και δεν θα προσυπογράφω πλέον τη Διακήρυξη της ΑνεξαρτησίαςΠείστε με ότι η ελευθερία δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα εκ γενετής κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως χροιάς ή κλίματος, και θα δώσω αυτό το σώμα να γίνει παρανάλωμα της φωτιάς. Δεν ξέρω πώς να υποστηρίξω την ελευθερία και τη σκλαβιά μαζί».

 

Αντιμετωπίζουμε ξανά μια τέτοια στιγμή που η ελευθερία προωθείται στα μέσα ενημέρωσης και η δουλεία είναι η πραγματικότητα στο έδαφος.

Τα πλαστά εμβόλια για την αποδυνάμωση του σώματος μέσω του mRNA, η επίθεση 5G στο σώμα και το μυαλό, το υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό και δημοσιογραφικό περιεχόμενο στο οποίο πνιγόμαστε , όλα αυτά στοχεύουν να μας οδηγήσουν στη σκλαβιά, όσους από εμάς επιζήσουμε.

 

Στον πυρήνα της ώθησης για μια νέα σκλαβιά, ως απάντηση στους ψεύτικους θεούς της χρηματοδότησης, βρίσκεται η κυνική επέκταση των μεθόδων σφαγής στις φάρμες εργοστασίων  για τη διακυβέρνηση του ανθρώπου. Η καταστροφή του γενετικού κώδικα των αγελάδων και των χοίρων που τους κατέστησε αβοήθητους ΓΤΟ επαναλαμβάνεται αυτή τη στιγμή καθώς οι πολίτες μας γίνονται ΓΤΟ με εμβολιασμό.

Η αναγνώριση και η παρακολούθηση αγελάδων και γουρουνιών με κωδικούς QR θα είναι σύντομα μια παγκόσμια πραγματικότητα για όλους μας.

Η σίτιση αγελάδων και γουρουνιών γεμάτη με χημικές ουσίες είναι πανομοιότυπη με τη διατροφή των πολιτών μας με επεξεργασμένα τρόφιμα φορτωμένα με χημικά, που παράγονται από πολυεθνικές εταιρείες.

Και οι ατελείωτες ενέσεις αγελάδων και γουρουνιών με αυξητικές ορμόνες, διεγερτικά και, ναι, με μια σειρά από πλαστά εμβόλια, είναι το ακριβές μοντέλο για αυτό που μας κάνουν.

Οι αγελάδες και οι χοίροι είναι τα κατώτερα όντα σήμερα. Είναι σαν μύγες για τους άχαρους τεχνοκράτες και βιοφασίστες που τα σκοτώνουν για το άθλημά τους. 

Αυτές οι αγελάδες και τα γουρούνια είναι οι ηγέτες μας. Μας δείχνουν το δρόμο για το ζοφερό μέλλον που μας περιμένει.

Η διαδικασία για να μας μετατρέψουν σε σκλάβους μπορεί να διακριθεί σε τέσσερα στάδια.

Το πρώτο βήμα είναι η κατεδάφιση των συνταγματικών δικαιωμάτων και η δημιουργία μιας μεταστατικής εταιρικής-κυβερνητικής διοικητικής δομής που δεν λογοδοτεί σε κανέναν και που εκτελεί τα παραγγέλματα κάθε φάσης μιας μακροπρόθεσμης πολιτικής ως απάντηση στα αιτήματα των υπερπλούσιων, πολυεθνικών επενδυτικών τραπεζών και της πληροφορικής, από μονοπώλια όπως το Facebook, η Amazon και η Google (Alphabet).

Δεν υπάρχουν σχόλια: