Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μάσα: Έχουμε μονοθέσιο ικανό για νίκες!

 

 

 

Ο Βραζιλιάνος άσσος της Ferrari πιστεύει ότι η Ιταλική ομάδα μπαίνει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας στα χέρια της ένα μονοθέσιο ικανό να ανταγωνιστεί τις RB7.
Το κλίμα στη Scuderia έχει βελτιωθεί από τη στιγμή που ο Φερνάντο Αλόνσο με σταθερή παρουσία στο βάθρο στους τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει το Βρετανικό GP.
Μιλώντας σχετικά ο Μάσα ανέφερε: «Στα τελευταία GP ο ρυθμός μας ήταν καλύτερος στους αγώνες απ’ ότι στις κατατακτήριες δοκιμές. Στο Σίλβερστον όμως ήμασταν γρήγοροι και στις δυο περιπτώσεις. Στις δοκιμές εκεί πέτυχα 3ο χρόνο με τη σκληρή γόμα στο Q1 αυτό αποδεικνύει ότι το μονοθέσιο μας είναι γρήγορο. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η βελτίωση θα αποδειχτεί ικανή για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό της χρονιάς».
Με τον Αλόνσο να υπολείπεται 92 βαθμούς από τον Φέτελ ενώ απομένουν ακόμη 10 αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι σαφές ότι δεν αρκεί μόνο η φόρμα της Ferrari αλλά θα χρειαστούν και κάποια σοβαρά λάθη ή αστοχίες από την πλευρά της Red Bull για να μπει ο Ισπανός με αξιώσεις στο παιχνίδι του τίτλου.
Ο Μάσα πιστεύει ότι όλα μπορεί να συμβούν: «Η εμπειρία μου από το 2008 αλλά και την ανατροπή που πέτυχε ο Ράικονεν το 2007 δείχνει ότι μπορεί να  γίνει η ανατροπή. Αλλά φέτος είναι δύσκολο θα πρέπει να κάνει πολλά λάθη ο Φέτελ» κατέληξε ο Βραζιλιάνος.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: