Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

apolnarama: ΕΚΛΟΓΕΣ...........ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...



Για τριτη φορά φέτος πάμε στην κάλπη για να επιλέξουμε, σε παλαιότερες εποχές λέγαμε να γίνονται εκλογές κάθε χρόνο γιατι στην προεκλογική περίοδο γινόντουσαν έργα με σκοπό να δελεάσουν τους ψηφοφόρους . Σημερα έχουμε ανά εξάμηνο εκλογές και υπό καθεστώς capital control. Άλλαξαν οι εποχές; Άλλαξαν οι ψηφοφόροι; Άλλαξε η κοινωνική δομή ; Όπως και να εχει το πράγμα οτι και να εχει αλλάξει ειναι προς το χειρότερο . Ολοι φωνάζουμε πως θελουμε το καλύτερο και την ώρα της κάλπης ψηφίζουμε αυτό που θα μας υποδείξει η τηλεόραση με τα γκάλοπ . Τεράστια συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις και κυβερνώντες.
    Τελικά σκέφτομαι το εξής , λαμβάνουν καθόλου υπ όψιν τους την ψήφο του λαού ή απλά μας βάζουν να ρίχνουμε χαρτακια σταυρωμένα σε ξύλινα κουτιά τα οποία δεν έχουν καμία συμβολή στην εκλογή της κυβέρνησης ; Μας θέλουν μονο για να σηκώνουμε αντάρα με το να τσακονωμαστε για τα κομματικά και αυτοί ανενόχλητοι να κάνουν την δουλειά τους δεσμεύοντας τον πλούτο της χώρας και του λαού .......
   Μαγειρεύουν την πολιτική σκηνή δίνοντας τροφή στις απαιτηςεις μας για κατι καινούργιο,δεν μας χαλάνε το χατήρι , καινούργιο θέλετε ; Πάρτε καινούργιο , αντιδραςη θέλετε; Πάρτε κόμμα για να εκτονωθείτε .......... Η άνοδος του Λεβέντη και η επικείμενη ειςοδος του στην Βουλή ειναι η αρχή του τέλους για την Χρυςη Αυγή , σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και την δηλωςη Μιχαλολιακου τρεις ημερες πριν τις εκλογές ......... Πιςτευω πως ο Μιχαλολιακος δέχθηκε μεγάλη πιεςη για να κάνει αυτή την δηλωςη, κανένας πολιτικός αρχηγός δεν βγαίνει παραμονές εκλογών και να κάνει τέτοιες δηλωςεις. Τους χάλαγε τα σχέδια η Χρυσή Αυγή και ετςι αποφάσισαν την εξόντωση τους .Φέρνουν,όμως,αντικαταστάτη και πιστεύουν πως αυτός θα ειναι απόλυτα διαχειρίσιμος . Ετςι βλεπω απο Δευτέρα τον Λεβέντη  στην Βουλή μιας και ολα τα συστημικά ΜΜΕ τον έχουν ανεβάσει στον έβδομο ουρανό και τον έχουν βάλει σε ολα τα πολιτικά σαλόνια.... Θα μείνει στα βουλευτικά έδρανα όσο θα κάνει μετάνοιες και τεμενάδες στους επι κεφαλής άρχοντες , αντικαταστάτες υπάρχουν ολα τα μικρά κόμματα πήραν θάρρος και ολοι ελπίζουν να τραβήξουν την προσοχή των μεγιστάνων διαχειριστών της χώρας μας.
   Η κάλπη ειναι σαν το πεπτικό μας συςτημα........οτι και να ρίξεις μεςα ,θα βγάλει σκατα......Όποτε μην περιμένετε απο Δευτέρα να γίνει καμία αλλαγή και να ετοιμαζόμαστε να πληρώσουμε το μάρμαρο και αυτών των εκλογών !!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: