Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Στη Γερμανία ο Χρήστος Στεργιάκας για το Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων (φωτογραφίες)


Στο Κρέφελντ της Γερμανίας , λίγο έξω από το Ντίσελντορφ βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης 16/5 οι επτά αθλητές κι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου.
Τέσσερα πληρώματα θα πάρουν μέρος στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της χρονιάς για τα γαλανόλευκα κουπιά , τα διπλάσια από την περσινή χρονιά που είχαν πάει μόλις 2 αλλά και τα δυο είχαν ανέβει στο βάθρο και πιο συγκεκριμένα η δίκωπος τω εφήβων με τους Καλνδαρίδη-Νικολαϊδη ειχε κατακτήσει το χρυσό, και το διπλό των νεανίδων με τις Βόντζου-Κυρίδου Αν. το ασημένιο.
«Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε τις επιτυχίες που είχαμε στο περσινό αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και συμπλήρωσε «Πρώτο μας μέλημα είναι να βάλουμε στον τελικό και τα τέσσερα πληρώματα . Αν το πετύχουμε αυτό θα φύγει και το άγχος των αθλητών , μερικοί εκ των οποίων μετέχουν για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση και θα μπορέσουν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες που είναι πολύ μεγάλες»
Αν το πετύχουμε αυτό θα φύγει και το άγχος των αθλητών , μερικοί εκ των οποίων μετέχουν για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση και θα μπορέσουν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες που είναι πολύ μεγάλες».
Στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι:
Δίκωπος άνευ εφήβων: Παντελής Σωτηρακόπουλος(ΝΟΙ)-Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ)
Διπλό σκιφ εφήβων: Στεργιάκας Χρήστος (ΝΟ Μαυροχωρίου)-Ντινενης Χαράλαμπος (ΝΟ Λήμνου)
Σκιφ εφηβων: Κουκουτής Βασιλειος (ΟΕΑ&ΝΑΒ)
Δίκωπος άνευ νεανίδων: Μαργαρίτα Γεωργούδη(ΟΕΑ&ΝΑΒ) -Χριστίνα Μπούρμπου (ΝΟΘ).
Συνοδός προπονητής ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κοντομανώλης ενώ αρχηγός της αποστολής ο Ολυμπιονικης και έφορος Εθνικών ομάδων της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Βασίλης Πολύμερος.
Παλαιοπάνος-Σωτηρόπουλος
Παλαιοπάνος-Σωτηρόπουλος
Ντινενής-Στεργιάκας
Κουκουτής
Μπούρμπου-Γεωργούδη

kopilasia.gr
https://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: