Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Καλλιεργήσετε την αγαπημένη σας τριανταφυλλιά σε μόλις μία εβδομάδαΒάλτε ένα κλαδί τριανταφυλλιάς σε μια πατάτα και φυτέψτε τα όλα μαζί στο χώμα. 7 ημέρες αργότερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αγαπούν τα τριαντάφυλλα και είναι σίγουρα το αγαπημένο λουλούδι σε σχεδόν όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το πιο εκπληκτικό κόλπο που θα σας βοηθήσει ώστε να αναπτύξετε τριανταφυλλιές και τριαντάφυλλα με απόλυτη επιτυχία και πολύ γρήγορα, ξεκινώντας μόνο από ένα κλαδί της αγαπημένης σας τριανταφυλλιάς.
Με αυτό το καταπληκτικό τέχνασμα, μπορείτε να έχετε μια αυλή γεμάτη τριαντάφυλλα την Άνοιξη, αλλά και ολόκληρο το Καλοκαίρι.
Χρειάζεστε:
Διαδικασία:
Πρώτα απ ‘ όλα, θα πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα φύλλα από το κλαρί και στη συνέχεια το κόψετε από την κάτω πλευρά του σε γωνία περίπου 45 μοιρών.
Μετά από αυτό, πάρτε την πατάτα και κάντε της μια τρύπα, παράδειγμα με ένα κατσαβίδι, που θα φτάνει περίπου μέχρι τη μέση της (Το βίντεο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλλίτερα).
Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κομμένο κλαδί σε αυτήν και σπρώξτε ελαφρά μέχρι να χωθεί πιο μέσα και να στερεωθεί καλά. Είναι σημαντικό να το φτιάξετε καλά έτσι ώστε να μην μπορεί να κινηθεί.
Έπειτα, πάρτε την γλάστρα και γεμίστε τα 2/3 της με χώμα και ακουμπήστε πάνω του την πατάτα με το κλαδί. Γεμίστε το υπόλοιπο δοχείο με χώμα, έτσι ώστε να σκεπάσει την πατάτα και να περιβάλλει το κάτω μέρος από το κλαδί του τριαντάφυλλου.
Στο τέλος, καλύψτε το τριαντάφυλλο με ένα πλαστικό μπουκάλι αφού έχετε κόψει τον πάτο του προηγουμένως και έχετε ξεβιδώσει το καπάκι. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρακτικά το δικό σας αυτοσχέδιο θερμοκήπιο. Και βέβαια, ποτίζετε λίγο, ανάλογα τις ανάγκες.
Το εκπληκτικό είναι, πως μόλις μετά από μία εβδομάδα, θα παρατηρήσετε ότι το τριαντάφυλλο σας έχει ήδη αρχίσει να αυξάνεται, και έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε όσες τριανταφυλλιές θέλετε και να έχετε γεμάτο το μπαλκόνι ή τον κήπο σας κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και ολόκληρου του Καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: