Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου στον ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΕΡΓΙΑΚΑ.

 

Ο πρόεδρος & το ΔΣ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου συγχαίρουν τον αθλητή του σωματείου μας Στεργιάκα Χρήστο καθώς και τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Παλαιοπάνο Αθανάσιο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του Χρυσού μεταλλίου στο 2Χ Νέων Ανδρών , στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών / Γυναικών στο Ράτσισε της Τσεχίας με χρόνο 6:23,49.
Ο Χρήστος μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας από τις κωπηλατικές διοργανώσεις επανήλθε δριμύτερος για να αποδείξει πως αποτελεί πλέον έναν από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως στην κατηγορία του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές μας Τσαλούχο Ιωάννη & Τσίντζου Ιουλία για την σκληρή δουλεία και τον ζήλο τους, που έχει ως αποτέλεσμα τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο πρόεδρος & το ΔΣ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου συγχαίρουν επίσης την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Αναστασιάδου Ευαγγελία για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο 1Χ ελαφρών βαρών γυναικών , καθώς επίσης και όλους τους αθλητές και προπονητές της εθνικής ομάδα για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών / Γυναικών στο Ράτσισε της Τσεχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: