Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Fahrradi FFX: Νέα έκδοση της Ferrari με… πετάλια!

 

Η Ferrari έχει δημιουργήσει μερικά από τα ωραιότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Αυτό, βέβαια, δεν χωρά καμία αμφιβολία. Μέχρι, όμως, να κάνει το ντεμπούτο της η επερχόμενη υβριδική Ferrari, οι μελλοντικοί αγοραστές που αναζητούν ένα πράσινο super αυτοκίνητο με τη διάσημη υπογραφή πρέπει να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

perierga.gr - Fehrradi FFX: Νέα έκδοση της Ferrari με... πετάλια!

Τη λύση έδωσε πρόσφατα ο Αυστριακός σχεδιαστής Hannes Langwelde, παρουσιάζοντας το Fahrradi Farfalla FFX, το οποίο διαθέτει το στιλ μιας Ferrari αλλά και τον απόλυτο «πράσινο» κινητήρα! Όπου «Fahrradi» σημαίνει στα Γερμανικά «ποδήλατο» και όπου «Farfalla» σημαίνει στα Ιταλικά «πεταλούδα»!

perierga.gr - Fehrradi FFX: Νέα έκδοση της Ferrari με... πετάλια!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το πιο ακριβό ποδήλατο στον κόσμο, στα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου συμπεριλαμβάνονται μια εντυπωσιακή κατακόκκινη μάσκα, σήμα-κατατεθέν της εταιρείας, 11 ταχύτητες, κίνηση με πετάλια και ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 20 χλμ./ώρα. Και οπωσδήποτε ένας… ιδιόμορφος οδηγός!

perierga.gr - Fehrradi FFX: Νέα έκδοση της Ferrari με... πετάλια!

Για την κατασκευή του εντυπωσιακού ποδηλάτου Ferrari χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος και πολλές επαναλαμβανόμενες δοκιμές, μέχρι να μπει στην τελική ευθεία! Όσοι δε επιθυμείτε να το αποκτήσετε, σας ενημερώνω ότι είναι προς πώληση στη… λογική τιμή των 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων! Για πάρτε μια γεύση…

http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: