Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ρόδος - Γέμισε με μπαράκια του αγοραίου έρωτα!


Ρόδος: Γέμισε  με μπαράκια του αγοραίου έρωτα!Μπαρ και μπαράκια, ή όπως αλλιώς λέγονται, είναι μόνο κατ’ όνομα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ''σεξομάγαζα'' και μάλιστα του αγοραίου έρωτα. 

Τον τελευταίο χρόνο έκαναν την εμφάνισή τους στη Ρόδο πολλά τέτοια κέντρα – πολλά για τα δεδομένα της Ρόδου και μάλιστα παρά την κρίση!
Αντίθετα, φαίνεται ότι τέτοια σεξομάγαζα «τροφοδοτούνται» από την κρίση, ένα φαινόμενο που μάλλον ανήκει στη σφαίρα της ψυχολογίας. 

Στα εν λόγω καταστήματα δεν συχνάζουν περιθωριακά άτομα, αλλά ευυπόληπτα πρόσωπα, διότι αυτού του είδους η διασκέδαση έχει και κόστος. Κόστος για τα ποτά, κόστος και για τα κορίτσια που κάνουν «παρέα» στους πελάτες και «ό,τι ήθελε προκύψει».

Τα κορίτσια, με τον μανδύα της σερβιτόρας, προσφέρουν όλων των ειδών τις υπηρεσίες – πράγματα γνωστά άλλωστε που δεν αντέχουν σε σεμνοτυφίες. Κυρίως προέρχονται από τις ανατολικές χώρες, αλλά τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους και έγχρωμες, ακόμα και ασιάτισσες με τα μικρά σχιστά μάτια. 

Είναι κι’ αυτά τα κορίτσια προϊόντα της κρίσης στις δικές τους χώρες, όπως διαβάζουμε στο rodosalarm.gr:

Αυτά τα μπαρ, μπαράκια, ή στέκια αγοραίου έρωτα, λειτουργούν νόμιμα. Αλλά ποτέ δεν ελέγχονται για το τι κάνουν και τι συμβαίνει με τα κορίτσια – σερβιτόρες. Είναι άλλωστε ενδεικτικό, ότι στην Αστυνομία γίνονται κατά καιρούς καταγγελίες από συζύγους που χάνουν τους άντρες τους και τους αναζητούν σε τέτοιου είδους κέντρα αναψυχής.

Όταν γίνονται καταγγελίες, ακολουθούν έλεγχοι, αλλά σπανιότατα εντοπίζονται …παραβάσεις! Κι’ έτσι οι διαφορές λύνονται μεταξύ συζύγων και ζευγαριών. Μερικές φορές οι σύζυγοι εισβάλλουν στα σεξομάγαζα και εκεί βρίσκουν τους άντρες τους. Αλλά ουδέν το μεμπτόν... Η αστυνομία είναι που βρίσκει τον μπελά της!..

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: