Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ε.Ε.: «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ» - Προτάθηκαν στις 26 Απριλίου2018, σχεδιάστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

 


Ε.Ε.«ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»

 

προτάθηκαν στις 26 Απριλίου 2018

(20 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

σχεδιάστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

(4 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

 

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»:

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ (2002, 2005, 2009)

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΣΚΟΣΜΙΟ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (2020)

ΦΑΙΝΕΤΑΙΟΤΙΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ - ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

 

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

2. ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»: PaulAnthonyTaylor

3. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: BrianShilhavy

 

Επιλογή, επιμέλεια κειμένων, εισαγωγικό σημείωμα:

Κλεάνθης Γρίβας

10 Απριλίου 2021

 

 

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

• Στις 26 Απριλίου 2018,η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» (το εκτελεστικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) δημοσίευσε για πρώτη φορά πρόταση για «διαβατήρια εμβολίων».

 

• Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 συνήλθε στις Βρυξέλλες η«Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τους Εμβολιασμούς) της ΕΕ και του ΠΟΥ.

 

• Στις 18Οκτωβρίου 2019  έλαβε χώρα το διαβόητο Event 201,μια  άσκηση προσομοίωσης της αντιμετώπισης πανδημίας (κοροναϊού),που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε του πραξικοπήματος που έμελλε να εκδηλωθεί με την προκήρυξη της «Πανδημίας» πρώτα από τον BillGates(10 Μαρτίου 2021) και, συνεχεία, από τον ΠΟΥ (11 Μαρτίου 2020).

 

Το Event 201,η πρόβα τζενεράλε της τέταρτης απόπειρας ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος με πρόσχημα έναν… ιό στο οποίο ο BillGatesείχε το γενικό πρόσταγμα, οργανώθηκε από το Ίδρυμα Bill&MelindaGates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – WEFτου Νταβός (εκπροσωπούμενου από τον KlausSchwab, ιδρυτή και προέδρου του WEF και συγγραφέας του αποκαλυπτικού εγχειριδίου του εν εξελίξει πραξικοπήματος με τίτλο TheGreatReset-Η Μεγάλη Επανεκκίνηση) και την Σχολή Δημόσιας Υγείας JohnsHopkinsBloomberg.

 

Τα κομμάτια του παζλ άρχισαν να μπαίνουν ένα-ένα στις θέσεις τους ξεκαθαρίζοντας σιγά-σιγά τη «μεγάλη εικόνα»:

 

Ύστερα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ενός παγκόσμιου δήθεν «υγειονομικού» Πραξικοπήματος (2002, 2005, 2009), η τέταρτη (2020) φαίνεται ότι τείνει να πετύχει. Αν δεν καταφέρουμε να την αποτρέψουμε.

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

2. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»

Προτάθηκαν στις 26-4-2018 (20 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

Σχεδιάστηκαν στις 12-9-2019 (4 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

Πρόκειται για σύμπτωση;

 

PaulAnthonyTaylor

DrRathHealthFoundation

 

Οι επαναλαμβανόμενοι ισχυρισμοί των κάθε λογής αξιωματούχων και των συστημικών μέσων «ενημέρωσης» ότι τα λεγόμενα «διαβατήρια των εμβολίων» θα απαιτούνται για τη συμμετοχή σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων (όπως εργασία, εκπαίδευση, αεροπορικά ταξίδια, είσοδος σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, θέατρα, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, κ.α.), πείθουν το κοινό ότι αυτά θα επιτρέψουν στους κατόχους τους να ξαναγυρίσουν στην «κανονικότητα».

 

Στην Ευρώπη, που φιλοξενεί 8 από τις  10 κορυφαίες χώρες εξαγωγής φαρμακευτικών προϊόντων, ο προγραμματισμός για τα «διαβατήρια των εμβολίων» ξεκίνησε τουλάχιστον 20 μήνες ΠΡΙΝ από την έναρξη της επιδημίας COVID-19. Πράγμα που καθιστά προφανές ότι η «πανδημία» απλώς πρόσφερε στους Ευρωπαίους πολιτικούς τη «δικαιολογία» που χρειάζονταν για να υλοποιήσουν την ιδέα.

 

Στις 26 Απριλίου 2018, η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» (EuropeanCommission) –το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης– δημοσίευσε για πρώτη φορά μια πρόταση για «διαβατήρια των εμβολίων». Η πρόταση ήταν προσεκτικά καταχωνιασμένη σε ένα έγγραφο με τίτλο«Ενισχυμένη Συνεργασία για τα Προληπτικά Εμβόλια Νόσων» και, όπως ήταν αναμενόμενο, αποσιωπήθηκε από τα συστημικά «μέσα ενημέρωσης».

 

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2019 εκδόθηκε ένα έγγραφο «οδικός-χάρτης» αυτού του σχεδίου που όριζε με πιο συγκεκριμένο τρόπο τα σχέδια για την εφαρμογή της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: