=
Η συνταγή είναι από το κανάλι Pastry Designs
Υλικά
-ντομάτα
-καυτερή πιπεριά
-φέτα τυρί
-γκούντα τυρί, τριμμένο
-μπούκοβο, προαιρετικά
-ρίγανη
-ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή μας, κόβοντας σε λεπτές φέτες την ντομάτα και την καυτερή πιπεριά.
Στρώνουμε κατόπιν σε ένα μικρό πήλινο δοχείο μαγειρικής, μερικές φέτες της ντομάτας. Πασπαλίζουμε τις φέτες αυτές της ντομάτες με τυρί φέτα που το έχουμε θρυμματίσει λίγο με τα χέρια μας.
Στη συνέχεια, βάζουμε μία φέτα ολόκληρη από τυρί επάνω από τις ντομάτες. Χρησιμοποιούμε και πάλι τυρί φέτα.
Το επόμενο βήμα είναι να βάλουμε μία φέτα ντομάτα πάνω από την φέτα του τυριού. Προσθέτουμε κατόπιν φέτες από την καυτερή πιπεριά.
Πασπαλίζουμε τώρα με τριμμένο τυρί γκούντα και συμπληρώνουμε με λίγο μπούκοβο προαιρετικά. Συνεχίζουμε ρίχνοντας ρίγανη και ελαιόλαδο.
Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο το πήλινο σκεύος και το βάζουμε στο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς έως ότου να λιώσουν τα τυριά.
Κατόπιν και αφού το βγάλουμε από το φούρνο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε τα υλικά με ένα πηρούνι και ένα κουτάλι.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου