Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πρώην βουλευτής έπιασε την γυναίκα του στα πράσα με άλλο βουλευτή! Mετά τους ποδοσφαιριστές, τώρα και οι βουλευτές . . .


Mετά τους ποδοσφαιριστές... ( διαβάστε εδώ), πλακώσανε και οι βουλευτές...

Γνωστός πρώην βουλευτής γύρισε από επαγγελματικό ταξίδι κι έπιασε την γυναίκα του στα πράσα με συνάδελφό του εν ενεργεία βουλευτή από άλλο κόμμα.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο χτύπημα για τον πρώην βουλευτή αναρωτιούνται κάποιοι συνάδελφοί του. Το γεγονός ότι έπιασε την γυναίκα του στο  ίδιο τους το σπίτι με άλλον ή ότι αυτός ο άλλος ήταν εν ενεργεία βουλευτής και μάλιστα από άλλο κόμμα ενώ αυτός δεν ήταν πια βουλευτής;

Τα πράγματα έχουν ως εξής : Ο πρώην βουλευτής ο οποίος δεν τα κατάφερε στις προηγούμενες εκλογές να διατηρήσει την βουλευτική του ιδιότητα ξαναγύρισε στο επάγγελμα που έκανε πριν γίνει βουλευτής.

Έπρεπε λοιπόν πριν από λίγες μέρες να πραγματοποιήσει  ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Έφυγε με το αεροπλάνο έμεινε τρεις ημέρες σε επαρχιακή πόλη και γύρισε στο σπίτι του νωρίτερα αφού είχε τελειώσει τις υποχρεώσεις του. Δυστυχώς για την γυναίκα του όμως δεν την είχε ειδοποιήσει για την αλλαγή του προγράμματος του. Έτσι όταν έβαλε το κλειδί στην πόρτα ξεδιπλώθηκαν μπροστά του εικόνες που δεν θα ήθελε να της δει ούτε στο χειρότερό του εφιάλτη.

Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να σας τα περιγράψουμε. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί και είναι οι πληροφορίες του BriefingNews για το θέμα αυτό είναι τα εξής:

Ο βουλευτής που ήταν στο σπίτι του με την γυναίκα του είχε διαπληκτιστεί μαζί του σε τηλεοπτικό παράθυρο έντονα πριν τις εκλογές  επεισοδιακά θα λέγαμε.  Επίσης από την στιγμή εκείνη ο πρώην βουλευτής και η σύζυγός του βρίσκονται σε διάσταση.

Πηγή: briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: