Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Αναβολή 13ης αγωνιστικής!


Μετά από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, αποφασίσθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο να αναβληθούν οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής στην Α’ και Β’ κατηγορία.

Το καταφανέστατο έπραξε η Ε.Π.Σ. Καστοριάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Κωνσταντίνος Γκίτσιος και μετά από δ. σ. που έγινε στα γραφεία αποφάσισαν να μην διεξαχθούν οι αγώνες στην Α’ και Β’ κατηγορία.

Ο παγετός και το χιόνι που έχει καλύψει τα περισσότερα γήπεδα του νομού δεν επιτρέπει να γίνουν αγώνες, καθώς υπάρχει κίνδυνος να τραυματισθούν σοβαρά οι ποδοσφαιριστές.

Κάτι τέτοιο δεν το θέλει με τίποτα ούτε η ΕΠΣ, αλλά ούτε και τα εκάστοτε σωματεία, οι οποίοι ζήτησαν την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας.

Δηλαδή, μόλις το επιστρέψει ο καιρός και δώσει το «ok» η Ένωση που έχει την πλήρη ιδιότητα επί του θέματος, τότε θα οριστεί και η 13η αγωνιστική, η οποία, μάλιστα είναι η τελευταία για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Έτσι, με σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και την οποία υπογράψει ο κ. Ιάκωβος Κοσκοσίδης αναφέρει:

  «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς ανακοινώνει ότι λόγω καιρικών συνθηκών, η 13η αγωνιστική της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 15-12-12 και την Κυριακή 16-12-12, αναβάλλεται. Για την Ε.Π./ΕΠΣΚ Ο Πρόεδρος, ΚΟΣΚΟΣΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ».

Πηγή: greekfootball.gr/oladeka.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: