Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Κοζάνη - Mαχαίρια, άγριο ξύλο και…σπασμένα μπουκάλια σε καφέ-μπαρ -Ένας τραυματίας!

Ένα ασυνήθιστο, για την Κοζάνη, περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 το πρωί του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ που βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Φόρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, μολις τελειωσε μια συναυλια,μια παρεα τριών ατόμων αρχισε να προκαλει και κάποιος εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι. Τότε η παρέα θαμώνων στο μαγαζί (στο οποίο δεν έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν) άρχισε να πετά μπουκάλια στον εν λόγω άντρα, ένα από τα οποία τον βρήκε στο κεφάλι! Ακολουθησε πραγματικο πανδαιμονιο,με…αγριο ξυλο!

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ γύρω στις 3 το πρωί τρία περιπολικά και ένα όχημα της Ασφάλειας Κοζάνης έφτασαν στο χώρο, αρχίζοντας έρευνες για τον εν λόγω περιστατικό. Μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές.

Οι ίδιες πληροφορίες (από αυτόπτες μάρτυρες, καθώς η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ακόμη επίσημα (4.15 π.μ.) την είδηση, λένε πως η παρέα των τριών αντρών φέρεται φίλα προσκείμενη στο χώρο της «Χρυσής Αυγής» , μπήκε στο συγκεκριμένο καφέ-μπαρ, στο οποίο συχνάζουν και άτομα του λεγόμενου αντεξουσιαστικού χώρου και της εν γένει Αριστεράς, και ακολούθησε αμέσως σχεδόν ο καυγάς.

Πιθανολογείται επίσης πως η παρέα των τριών αντρών, ένας εκ των οποίων, σύμφωνα με πολλές πληροφορίες, φορούσε και μπλούζα της «Χρυσής Αυγής»,  ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το Νοσοκομείο Κοζάνης μας επιβεβαίωσαν πως μεταφέρθηκε εκεί τραυματισμένος ο εν λόγω άντρας, στον οποίο έγιναν ράμματα στο κεφάλι και είναι εκτός κινδύνου.


Πηγή: kozanimedia.gr
To διαβάσαμε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: