Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ρίο: Δηλώσεις των Ελλήνων κωπηλατών μετά την πρόκριση!


«Η ομάδα κοιτάζει ψηλά»!

Το 3Χ3 έκανε η ελληνική κωπηλασία στα προκριματικά. Τρια πληρώματα, τρεις προκρίσεις σε ημιτελικά και οι προσδοκίες να μεγαλώνουν για το άθλημα που έχει προσφέρει μεγάλες επιτυχίες. Σήμερα ήταν η σειρά της τετρακώπου η οποία άνετα πέρασε στα ημιτελικά όπου θα διεκδικήσει για δεύτερους συνεχόμενους Ολυμπιακούς την παρουσία της στον τελικό και γιατί όχι το βάθρο.

Αμέσως μετά το αγώνα, μιλήσαμε με τους κορυφαίους Έλληνες κωπηλάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τον ημιτελικό προτίμησαν ωστόσο να κρατήσουν χαμιλά τους τόνους.

Γιάννης Χρήστου: «Ήταν πράγματι μια αντικειμενικά δύσκολη σειρά, μέσα από την οποία έπρεπε να βγούμε νικητές. Τα καταφέραμε με ομαδική δουλειά και χαίρομαι που το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους μας. Η συνεργασία του πληρώματος με έκανε να νιώσω αρκετά σίγουρος για την πρόκριση σχετικά νωρίς, με αποτέλεσμα να είναι μια απολαυστική κούρσα για μένα δίχως ιδιαίτερες πιέσεις».

Γιώργος Τζιάλλας: «Η ομάδα λειτούργησε άψογα. Συνεργαστήκαμε όπως έπρεπε προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο κοιτάζοντας πάντα ψηλά!».

Γιάννης Τσίλης: «Νιώθουμε όλοι πολύ ωραία μία και πετύχαμε τον βραχυπρόθεσμο στόχο μας. Κάπως έτσι περίμενα να συμπεριφερθεί το πλήρωμα μια και πιστευώ πως είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Ακολουθήσαμε όπως πάντα πιστά την τακτική και τις αρχικές οδηγίες και υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση στις στιγμές της μεγάλης έντασης. Έτσι, ήρθε η πρόκριση στην επόμενη φάση. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική πιστεύω».

Διονύσης Αγγελόπουλος: «Νιώθω ικανοποιημένος από την εμφάνιση στον προκριματικό, άλλωστε μόλις ξεκινήσαμε... Εύχομαι να απολαύσουμε κάθε επόμενη κουπιά σε αυτή τη μεγαλειώδη διοργάνωση και το αποτέλεσμα πιστεύω θα έρθει».

του Βασίλη Τσανταρλιώτη (tsantarliotis@sportsfeed.gr)

ΠΗΓΗ: www.sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: