Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Παύλος Αλτίνης : Επιβάλλεται να αντιδράσουμε τώρα!

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ  «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ» – ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΕΞΟΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  27-11-2021

Καλημέρα σας.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Το πρώτο που θα σας πω είναι ότι επιβάλλεται να αντιδράσουμε τώρα!!!! Να αντιδράσουμε πολιτικά, να αγωνισθούμε με διάλογο, και με σκοπό αφ’ ενός, να πείσουμε και αφ’ ετέρου, να πιέσουμε.

Αυτό απαιτεί και χρόνο και κόπο. Μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι αντιλέγουμε σε μία προπαγάνδα 200 ετών και αντιμετωπίζουμε ένα στρατό χυδαίων και ανήθικων καιροσκόπων.

Ως πολιτικός αγώνας και διάλογος νοείται, και το να συναντιούνται πολίτες προσωπικά με πολιτικούς, ιδίως με βουλευτές, σε δημόσιους χώρους και να απαιτούν εξηγήσεις εις επήκοον όλων, ώστε να τους εκθέτουν. Μπορούν να ερωτώνται οι βουλευτές για διάφορα θέματα, όπως και για το αν είναι ηθικό να πληρώνονται οι ίδιοι με πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, ενώ οι πολίτες πένονται……..

Ο αγώνας πρέπει να γίνει κατά συγκεκριμένων προσώπων και όχι κατά «φαντασμάτων», όπως «το κόμμα» ή «το δημόσιο». Πρέπει να πιεσθούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και να φοβηθούν ότι, θα υποστούν πολιτικές συνέπειες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!!! Ενδεικτικά, όταν ο φορολογούμενος πολίτης ζητάει αποζημίωση από το δημόσιο, ουσιαστικά την ζητάει από τον εαυτό του!!!!!!

Για να αντιδράσουμε σωστά πρέπει:

·      Πρώτον, να ξεκαθαρίσουμε  ποιος είναι ο εχθρός.

·      Δεύτερον, να εξουδετερώσουμε τα όπλα του εχθρού .

Ο ΕΧΘΡΟΣ

Ο εχθρός είναι οι ΑΟΡΑΤΟΙ τοκογλύφοι και η ελεγχόμενη από αυτούς ΟΡΑΤΗ και ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ηγετική ομάδα της Ελλάδος. Αυτοί καταστρέφουν τους Έλληνες. Η ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους ηγετική ομάδα, περιλαμβάνει όλους αυτούς που μοστράρονται ως «προσωπικότητες» της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του «πνεύματος» και της θρησκείας. Αυτοί δεν είναι παρά οι «ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ» των Ελλήνων, οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ !!!!! Οι τοκογλύφοι τους έχουν επιλέξει, διότι έχουν το ένα και μοναδικό «προσόν», ότι εκτελούν τις οποιεσδήποτε εντολές. Κάνουν την δουλειά των τοκογλύφων με έξοδα δικά μαςεμείς τους πληρώνουμε με φόρους και με μίζες!!!!!!!!

Ο εχθρός για να μας κρατά ΣΚΛΑΒΟΥΣ, χρησιμοποιεί κυρίως την εφορία και τις τράπεζες. Επιπλέον, σήμερα χρησιμοποιεί και το σενάριο των φαρμακοβιομηχάνων περί covid.

Οι «δεσμοφύλακες», είτε εμφανίζονται ως «δεξιοί», είτε ως «αριστεροί», είτε ως «κεντρώοι», δεν είναι παρά τα σκυλιά του ίδιου τσοπάνη που, είτε γαυγίζουν από αριστερά, είτε από δεξιά, έχουν τον ίδιο σκοπό, δηλαδή να οδηγήσουν το κοπάδι στον ίδιο χασάπη.

ΦΟΒΟΣ

Πρέπει να εξουδετερώσουμε το πρώτο όπλο του εχθρού, τον φόβο.

Όπως όλοι οι δικτάτορες, έτσι και οι δικοί μας δημιουργούν φόβο για να ελέγχουν τις μάζες. Δεν θέλουν ελεύθερους ανθρώπους, θέλουν υποταγμένους σκλάβους. Γι’ αυτό και πολεμούν την Ελληνική σκέψη, που καλλιεργεί την αγάπη για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Για να πολεμήσουμε τον φόβο, πρέπει:

1.   Να τον αναγνωρίσουμε ως όπλο που χρησιμοποιείται εναντίον μας.

2.   Να ξεσκεπάσουμε τα ψεύδη με τα οποία καλλιεργούν τον φόβο και,

3.   Να καθυποτάξουμε το συναίσθημα του φόβου δια της λογικής.

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Επίσης, πρέπει να εξουδετερώσουμε το δεύτερο όπλο του εχθρού, το «διαίρει και βασίλευε». Και θα το εξουδετερώσουμε, με το να μην αντιμετωπίζουμε τον διαφωνούντα ως εχθρό!!!!!!

Κάποτε μας χώριζαν σε «αριστερούς» και «δεξιούς». Σήμερα θέλουν να μας χωρίσουν σε «εμβολιασμένους» και «ανεμβολίαστους».

Χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε, για να φοβόμαστε ο ένας τον άλλον. Στρέφουν τον έναν κατά του άλλου καλλιεργώντας τον δογματισμό (δηλαδή την ΑΡΝΗΣΗ διαλόγου) και τον εγωϊσμό. Τον εγωϊσμό που κάνει κάποιον να θέλει να έχει ΠΑΝΤΑ δίκαιο και να μην μπορεί να ανεχθεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει δίκαιο.

Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ

Οι τοκογλύφοι έχουν στείλει στην Ελλάδα τους «με το ζόρι μουσαφιραίους», τους φερομένους ως «μετανάστες» και «πρόσφυγες». Τους έχουν στείλει, για να λειτουργήσουν ως Πέμπτη Φάλαγγα, που θα επιτείνει το διαίρει και βασίλευε.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε, να τους χρησιμοποιήσουν ως Πέμπτη Φάλαγγα.

COVID ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο covid, το τελευταίο «δημιούργημα» δια του οποίου καλλιεργούν τον φόβο, χρησιμοποιείται σαν ένα εργαλείο πολιτικού ελέγχου!!!!!!

Με τον covid επιχειρούν:

1.   Να υποτάξουν μέρος του πληθυσμού και,

2.   Να στρέψουν το υποταγμένο μέρος του πληθυσμού, κατά του άλλου, του μη-υποταγμένου μέρους, ώστε να λειτουργήσει το «διαίρει και βασίλευε».

Από τότε που εμφανίστηκε ο covid, δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ τρομοκρατική επίθεση ΠΟΥΘΕΝΑ στην Δύση!!!!! Γιατί όταν εμφανίστηκε ο covid, εξαφανίστηκαν οι τρομοκράτες;;;;; Μήπως διότι πρέπει να μας τρομοκρατούν για έναν διαφορετικό λόγο κάθε φορά;;;; Μήπως το ίδιο χέρι κινεί τα νήματα και των τρομοκρατών και του covid;;;;;

ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Μας υποχρεώνουν να εμβολιαστούμε, αν και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υγείας και, μάλλον, και ζωής.

Μας λένε να εμβολιαστούμε, δήθεν για να ελευθερωθούμε…..!!!! Κοιτάξτε, εάν οι εμβολιασμένοι έχουν ελευθερωθεί από το φίμωτρο και τα τέστ…. Κοιτάξτε, εάν αρρωσταίνουν από covid…. Κοιτάξτε, εάν πεθαίνουν και από ποια αιτία…….

Είτε εμβολιαστούμε είτε όχι, θα μας έχουν σκλάβους των τοκογλύφων, οι οποίοι ελέγχουν και τις εφορίες, και την Τράπεζα της Ελλάδος και τις ιδιωτικές τράπεζες. Η διαφορά είναι ότι, αν εμβολιαστούμε, όσοι επιζήσουμε θα είμαστε σκλάβοι με τροποποιημένο DNA, όπως έχει πει ο Μπουρλά της Pfizer.

Με την θέση σε αναστολή εργασίας, εξωθούν στην πείνα εργαζομένους και κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ τον εμβολιασμό, πράγμα που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντισυνταγματικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υποχρεωτικά τεστ.

Είναι ψεύτικο το δίλημμα: «ή θα πεινάσεις ή θα εμβολιαστείς». Το πραγματικό δίλημμα είναι: «ή θα πεινάσεις ή θα αρρωστήσεις, ίσως και πεθάνεις, από το εμβόλιο»

COVID ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

Ας μην παραβλέπουμε ότι, πουλώντας τα λεγόμενα «εμβόλια», οι φαρμακοβιομήχανοι αρπάζουν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Τα αρπάζουν από τους φορολογουμένους, στους οποίους οι φαρμακοβιομήχανοι, μέσω των «δεσμοφυλάκων», πουλάνε τα λεγόμενα «εμβόλια». Δηλαδή, οι τοκογλύφοι-φαρμακοβιομήχανοι έχουν κίνητρο να μας λένε ψέματα, για να εμβολιαστούμε.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα τεστ.

Αυτά που ισχυρίζονται οι «δεσμοφύλακες», είναι τα ίδια με αυτά που ισχυρίζονται οι φαρμακοβιομηχανίεςΌλα τα κόμματα της Βουλής συμφωνούν με τις φαρμακοβιομηχανίες!!!!!! Συμφωνεί και όλη η αριστερίλα, (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ), που υποτίθεται ότι πολεμάει τους κεφαλαιοκράτες!!!!!!!! Όλοι τους συμφωνούν περί covid, όπως και περί φορολογίας και περί αρπαγής της περιουσίας μας από τους τοκογλύφους !!!!!!! Ομοφωνία πλήρης!!!!!! Μήπως είναι παραμάγαζα των τοκογλύφων;;;;;

ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΙΖΕΣ;

Λέτε να το κάνουν για το καλό μας ή επειδή έχουν τα ίδια αφεντικά;;;;;;;; Λέτε να πέφτουν τίποτα μίζες;;;;;;.

Υπάρχει περίπτωση μέρος από τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν οι φαρμακοβιμήχανοι, να δίδεται ως μίζα;;;;; Αν δίδονται μίζες, τότε ίσως εξηγείται το ενδιαφέρον των «δεσμοφυλάκων» για την υγεία μας;

ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΩΝ

Η επίσημη άποψη περί covid και εμβολιασμού είναι απολύτως σύμφωνη με τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων.

Οι «δεσμοφύλακες» μας λένε ότι, οι ιατροί, ως ειδικοί, αποφάνθηκαν περί covid και διαμόρφωσαν την επίσημη άποψη περί εμβολιασμού.

Όμως δεν μας λένε, ότι ο ιατρικός κόσμος είναι διχασμένοςΔεν μας λένε ότι μόνον ορισμένοι ιατροί συμφωνούν με την επίσημη άποψη. Δεν μας λένε ότι υπάρχουν και άλλοι ιατροί οι οποίοι διαφωνούν με την επίσημη άποψη.

Ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι ψέματα;;;; Οι ΚΑΤΑ του εμβολιασμού γιατροί μας λένε ψέματα ή οι ΥΠΕΡ του εμβολιασμού γιατροί μας λένε ψέματα; Ποιοί από τους δύο ίσως να παίρνουν μίζες;;;;;;;;

Επίσης, δεν μας θυμίζουν ότι έχουν υπάρξει και ιατροί καθάρματα, που έχουν κάνει πολύ μεγάλο κακό.

·      Ιατρός ήταν ο Μένγκελε, ο «άγγελος του θανάτου», που έκανε πειράματα σε κρατουμένους στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης (τα Χιτλερικά ήταν γερμανικά!!!!!).

·      Ιάπωνες ιατροί έκαναν πειράματα σε Κινέζους κατά τον Β’ ΠΠ.

·      Στην Ρωσία, την Κίνα και στους λοιπούς κομμουνιστικούς «παραδείσους», και ιατροί βασάνιζαν και σκότωναν ανθρώπους.

Εμπιστευόμαστε τους ιατρούς και όλους τους ανθρώπους, που έχουν ηθικές αρχέςΔεν εμπιστευόμαστε, όσους έχουν κάνει θεό τους το χρήμα.

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;

Θέλουν να μας πείσουν να εμβολιαστούμε, λέγοντάς μας ότι αυτό είναι «για το καλό μας». Τους εμπιστεύεστε;;;;;

Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να αμφισβητεί τους ασκούντες εξουσία. Μόνον στις δικτατορίες δεν αμφισβητείται ο ασκών εξουσία. Όλοι αυτοί που μοστράρονται ως «δημοκράτες», γιατί εξοργίζονται όταν οι πολίτες αμφισβητούν την άποψη τους περί εμβολιασμών;

Το πόσο θέλουν το καλό μας, φαίνεται από τα εξής.

1.   Πρώτον, ο εμβολιασμένος κινδυνεύει περισσότερο από τον covid, από ότι ο ανεμβολίαστος. Μεταξύ των άλλων στοιχείων περί αυτού, το παραδέχθηκε η ίδια η Γκάγκα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη. Βεβαίως η Γκάγκα τα μάζεψε στην συνέχεια, μετά από δύο μέρες. Και το ερώτημα είναι. Πότε έλεγε ψέματα η Γκάγκα; Πριν δύο ημέρες ή μετά από δύο ημέρες;

2.   Δεύτερον, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα σκευάσματα που παρουσιάζουν ως «εμβόλια», ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ το DNA του ανθρώπου. Το δήλωσε σε συνέντευξή του ο ίδιος ο πολύς Μπουρλά, το «αφεντικό» της Pfizer.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟΙ

Οι «δεσμοφύλακές» μας, όπως και τα αφεντικά τους, οι τοκογλύφοι, είναι πολύ επικίνδυνοι, απολύτως αναξιόπιστοι και όχι ιδιαίτερα έξυπνοι.

Έχουν δηλώσει σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις τα εξής:

1.   Ότι, όταν κάποιος πεθάνει και φέρεται να έχει covid, η αιτία θανάτου του ΔΕΝ θα καθορίζεται  από ιατρό, αλλά από ηλεκτρονικό υπολογιστή!!!!!!!

2.   Ότι, όταν πεθάνουν δύο εμβολιασμένοι και δύο ανεμβολίαστοι, δεν θα λέμε ότι, από τους νεκρούς οι μισοί ήταν εμβολιασμένοι και οι μισοί ανεμβολίαστοι. Θα λέμε ότι οι εμβολιασμένοι ήταν το πολύ λιγότεροι από τους ανεμβολίαστους!!!!!!!

3.   Ότι, κατά τον Άκη Σκέρτσο, έναν από τους μεγαλοφυείς αστέρες του Μητσοτακικού πολιτικού στερεώματος, δεν χρειάζεται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των αστυνομικών, διότι δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό!!!!!!!!!!!!! Άρα, να φορέσουμε όλοι στολές αστυνομικού για να μην μεταδίδουμε τον ιό;;;;; Για τους μη-αστυνομικούς, υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι μεταδίδουν το ιό;;;;;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μην τους πιστεύουμε ο,τιδήποτε και εάν μας λένε!!!!!!

Εάν μας λένε «άσπρο», να είμαστε βέβαιοι ότι είναι «μαύρο»!!!!!!

Όσο περισσότερο σκυλιάζουν, τόσο περισσότερο αποδεικνύουν ότι αποτυγχάνουν!!!!!!

Εάν είχαν δίκαιο, δεν θα χρειαζόταν να κάνουν αυτήν την τρομακτικών διαστάσεων και εντάσεως πολύχρονη προπαγάνδα!!!!!!!

Θα σας αφήσω με την εξής εικόνα:

Τον Μητσοτάκη, με τα γουρλωμένα μάτια που κοιτάζουν στο κενό, με σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδας:

·      Να κάνει διάγγελμα.

·      Να μας λέει ότι, για το καλό μας πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.

·      Να μας λέει να πληρώνουμε όλο και περισσότερους φόρους στην  ΑΑΔΕ των τοκογλύφων.

·      Να μας λέει να δώσουμε την περιουσία μας στις τράπεζες των τοκογλύφων.

·      Και όλα τα κόμματα της Βουλής και όλη η αριστερίλα, να συμφωνούν μαζί του.

Αυτή η εικόνα πρέπει να πείσει τον κάθε έναν, ότι πρέπει να τους ξαποστείλουμε όλους.

Και πρέπει να το κάνουμε το ταχύτερο δυνατόν.

Σας ευχαριστώ.

Φλώρινα 24-11-2021

Παύλος Χρ. Αλτίνης, Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: