Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΟΙ IRON MAIDEN ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022















Αυτό που όλομπεριμέναμε, ανακοινώθηκε. Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν 6 ακόμη Ευρωπαϊκά shows της «Legacy of the Beast World Tour 2022» με την Αθήνα και το Ο.Α.Κ.Α. να περιλαμνβάνονται σε αυτές. Το μεγάλο συγκρότημα θα εμφανιστεί στο ελληνικό κοινό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022. Η προπώληση ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι IRON MAIDEN πρόσθεσαν άλλες έξι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022», συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Όπως πάντα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.
 
Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Η πλήρης λίστα των νέων ημερομηνιών που προστέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Περιοδεία είναι η ακόλουθη:
 
22 ΜΑΪΟΥ         ΚΡΟΑΤΙΑ           ΖΑΓΚΡΕΜΠ, ARENA ZAGREB
24 ΜΑΪΟΥ         ΣΕΡΒΙΑ              ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, STARK ARENA
26 ΜΑΪΟΥ         ΡΟΥΜΑΝΙA         ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ROMEXPO OUTDOOR
29 ΜΑΪΟΥ         ΟΥΚΡΑΝΙΑ          ΚΙΕΒΟ, VDNG
13 ΙΟΥΛΙΟΥ      ΒΟΥΛΓΑΡIA         ΣΟΦΙΑ, ARENA ARMEEC
16 ΙΟΥΛΙΟΥ      ΕΛΛΑΔΑ              ΑΘΗΝΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
 
Δείτε την πλήρη λίστα των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών σταθμών της περιοδείας Legacy Of The Beast 2022 Tour, στο σύνδεσμο www.ironmaiden.com
 
H παραγωγή και το setlist του The Legacy of the Beast tour είναι εμπνευσμένα από το βραβευμένο δωρεάν mobile game των Iron Maiden το οποίο είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει όποιος το επιθυμεί σε πλατφόρμα iOS, αλλά και Android μέσω του www. ironmaiden.com/play.

Η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη επιστροφή των Iron Maiden θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.,
ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€
(πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)



www.ironmaiden.com
www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr
1/2/21

/www.rockmachine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: