Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Παραμελημένο το Κωσταράζι, που είναι ο Δήμος Ορεστίδος??

 


Παράπονα για την πλατεία του Κωσταραζίου που τα χόρτα έχουν φτάσει το μισό μέτρο έκαναν οι κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Ορεστίδος βλέποντας τα παιδιά τους να περπατάνε σε χόρτα μισού μέτρου έχοντας τον φόβο μήπως κάτι τα τσιμπήσει.
Χωρίς να βλέπουνε καμία ενέργεια από τον Δήμο και τις εκκλήσεις τους για κόψιμο των χόρτων να μην έχουν αποτέλεσμα, κάτοικος με μηχανή κουρέματος γκαζόν και με δικά του έξοδα για βενζίνη, πήρε την πρωτοβουλία και έκοψε μόνος του τα χόρτα όπως βλέπουμε στην φωτογραφία.
Κύριοι, Δήμος Ορεστίδος δεν είναι μόνο το Άργος Ορεστικό.......
kastoria4u

5 σχόλια:

apolnarama είπε...

είναι μια ακόμη ευγενική προσφορά του apolnarama για το Κωσταραζι

skoumis k. είπε...

Και για όσους δεν γνωρίζουν τον Κο που πήρε την πρωτοβουλία να προσφέρει στα μικρά παιδιά το παιχνίδι.Είναι ο Αντωνάκης Δημήτρης, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Ν. Καστοριάς.Ο λαός θέλει εργάτες και όχι κουστούμια και γραβάτες.Από μένα προσωπικά, συγχαρητήρια.
kee-tzides.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο να να ζεσταινωνται οι μηχανες για το σαββατο

Γιώργος Μ. είπε...

Δυστυχώς ή ευτυχώς εκεί οδεύουμε, ο κάθε ένας μας να αναλάβει πρωτοβουλίες και να μην τα περιμένει όλα από τους άλλους..Βέβαια ο καθαρισμός των πλατειών και το κόψιμο των αγριόχορτων δεν είναι δουλειά των πολιτών,άλλωστε γι΄ αυτό πληρώνουμε δημοτικά τέλη. Ή μήπως όχι...;;;Το σίγουρο είναι ότι ο δήμος ασχολείται μόνο με την ''πρωτεύουσά του''.

Ανώνυμος είπε...

αυτο σημαινει και στην πραξη οι πολιτικοι να υπηρετουν τους πολιτες