Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ίδρυμα απεξάρτησης στο όνομα της Amy Winehouse

 

Την δημιουργία ιδρύματος απεξάρτησης με το όνομα της Amy Winehouse ανακοίνωσε ο πατέρας της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Στο μεταξύ, τα ερωτηματικά για τον θάνατο της 27χρονης τραγουδίστριας...

παραμένουν, ενώ η δικαστική έρευνα θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο.
«Αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει, μπορεί να περιμένει δύο χρόνια καθώς υπάρχει λίστα αναμονής», είπε ο Mitch Winehouse, προσθέτοντας πως στόχος του ιδρύματος θα είναι να βοηθήσει όσους έχουν προβλήματα με τις εξαρτήσεις.
Μάλιστα, ο πατέρας της τραγουδίστριας βρήκε ήδη τον πρώτο σύμμαχο στην προσπάθειά του, τον βουλευτή Keith Vaz. «Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ», είπε χαρακτηριστικά στο BBC.
Δεν έλειψαν πάντως και οι... αντιρρήσεις, με το κορυφαίο κέντρο απεξάρτησης της Βρετανίας, το «Drug Scope», να καλωσορίζει μεν την πρωτοβουλία του κ. Winehouse, αλλά να αμφισβητεί τα περί λίστας αναμονής επισημαίνοντας πως το 94% των ασθενών λαμβάνει βοήθεια μέσα σε τρεις εβδομάδες.
Στο μεταξύ, ο «θόρυβος» και τα ερωτηματικά για το τι οδήγησε την Amy στο θάνατο παραμένουν. Τα βλέμματα στρέφονται στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα είναι έτοιμα το πολύ σε ένα μήνα, καθώς η νεκροψία - νεκροτομή δεν οδήγησε σε κάποιο συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου
Όπως έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία, η δικαστική έρευνα θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.
Star

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/07/amy-winehouse_28.html#ixzz1TOAVS6Z1

Δεν υπάρχουν σχόλια: