Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σκορπίζουν τον τρόμο Αλβανοί στην Τζούρτζια Τρικάλων

 

 

Μία βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Αλβανών στην Τζούρτζια Τρικάλων δημιουργεί αναστάτωση στους εκατοντάδες επισκέπτες του χωριού που βρίσκονται εκεί ενόψει της πανήγυρης στις 26 Ιουλίου.

Σκορπίζουν τον τρόμο Αλβανοί στην Τζούρτζια Τρικάλων

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 10.30 το βράδυ, τρεις Αλβανοί από την μία οικογένεια και μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών και κατοίκων του χωριού, επιτέθηκε σε δύο μέλη της άλλης Αλβανικής οικογένειας με σπασμένα μπουκάλια στα χέρια και με πρόθεση να τραυματίσουν τα άτομα στα οποία επιτέθηκαν.
Επενέβησαν κάτοικοι του χωριού και πρόλαβαν τα χειρότερα ενώ το συμβάν που σκόρπισε πανικό έγινε μπροστά στα μάτια ακόμη και μικρών παιδιών.
Οι δύο οικογένειες των Αλβανών έχουν προηγούμενα από το 2009 όταν, με αφορμή εργασίες που ήθελαν να πάρουν στο χωριό, δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς με έναν Αλβανό να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Οι δύο οικογένειες άνοιξαν με τον τρόπο αυτό βεντέτα την οποία πέρυσι τέτοια εποχή προσπάθησαν να συνεχίσουν αλλά απετράπησαν πάλι τα επεισόδια με παρέμβαση κατοίκων του χωριού.
Στο αποψινό επεισόδιο κινητοποιήθηκαν Αστυνομικές δυνάμεις και αναμένεται επίσημη πληροφόρηση από την Αστυνομία για το αν προχώρησε σε συλλήψεις και κυρίως πως θα προστατεύσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, καθώς τα μέλη των δύο Αλβανικών οικογενειών έδιναν απόψε ραντεβού για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους σε άλλο σημείο του χωριού.
Οι φόβοι όλων των κατοίκων είναι ότι πιθανόν τα μέλη των δύο οικογενειών να δημιουργήσουν νέα επεισόδια ακόμη και την ημέρα του πανηγυριού του χωριού.

Ελισάβετ Παπανικολάου

trikala news

Δεν υπάρχουν σχόλια: