Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ταξιτζής ο Γουέμπερ!

 

Λέτε να είναι αυτή η λύση στην απεργία των ταξιτζήδων; 

Το φινάλε του Γερμανικού GP επιφύλασσε μια κωμική σκηνή με πρωταγωνιστές τους διεκδικητές της νίκης, Φερνάντο Αλόνσο και Μαρκ Γουέμπερ που είδαν τελικά το Λιούις Χάμιλτον να κερδίζει.
Λίγα μέτρα μετά το τερματισμό η Ferrari του Αλόνσο άρχισε να ρετάρει και ο μηχανικός του Αντρέα Στέλλα ακούστηκε πανικόβλητος: «Σβήσε τον κινητήρα τώρα και σταμάτα, έμεινες από καύσιμο».
Ο Ισπανός αφού υπάκουσε βγήκε από το μονοθέσιο και έψαχνε τρόπο να γυρίσει στα πιτ. Ο Γουέμπερ αντέδρασε θετικά στο σχετικό σήμα και τον πήρε μέχρι εκεί προς τέρψιν θεατών, τηλεθεατών και φωτογράφων.
Μετέπειτα σε σχετικά ερώτηση συναδέλφου αν χρειάστηκε να κόψει στους τελευταίους γύρους του αγώνα για να εξοικονομήσει καύσιμο ο Αλόνσο απάντησε αρνητικά.
Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων στο ρεζερβουάρ της F150 υπήρχε ακόμη η απαραίτητα ποσότητα καυσίμου για να κάνει η FIA τεχνικό έλεγχο (σ.σ: απαιτείται 1 λίτρο) ενώ η Ferrari στην επίσημη ανακοίνωσή της κάνει λόγω για προληπτική ενέργεια.
Οι άνθρωποι της FIA αντιμετώπισαν με χιούμορ και δεν επέβαλλαν κάποια ποινή στο Γουέμπερ που παρέβη τους κανονισμούς σταματώντας στην πίστα για να πάρει τον Αλόνσο ενώ υποχρεούται να πάει χωρίς στάση στο parc ferme.
O Ισπανός πάντως ευχαρίστησε τον Αυστραλό για την κούρσα, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το κόμι

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: